Tehnici esenţiale pentru a stăpâni arta preludiului

Cei mai mulţi dintre bărbaţii secolului XXI au înţeles rolul crucial al preludiului în viaţa sexuală. Fără preludiu şansele ca femeile să ajungă la orgasm sunt insignifiante, ceea ce înseamnă o deteriorare a vieţii sexuale. Este adevărat, sexul nu înseamnă totul într-o relaţie, însă lipsa lui lasă un gol care nu poate fi umplut cu nimic altceva.

RomaniaTV.net
03 mai 2013, 20:00
Tehnici esenţiale pentru a stăpâni arta preludiului

Indiferent ca vorbim de barbati sau femei, cei care nu gasesc acasa ceea ce cauta vor incepe, in curand, sa caute si afara. Iar de aici pana la ruperea relatiei nu mai este decat un mic pas.

Tocmai de aceea este important pentru barbati sa invete cum sa-si aduca sotia la orgasm cu ajutorul preludiului si sa-si imbunatateasca in acest fel viata sexuala.

Inainte de a incepe nu uita sa iei in calcul faptul ca fiecare femeie este diferita, cu alte cuvinte, are preferinte diferite. Unele prefera atingerile usoare, altele isi doresc ca partererul sa fie mai agresiv sau le vor pe ambele.

Cu timpul, iti vei da seama ce prefera sotia ta cu ajutorul limbajului trupului sau prin incuvintari verbale.

Un ultim cuvant inainte de a vorbi despre tehnicile artei preludiului: nu a actiona precum un robot, mai intai o sarut, dupa care fac asta, apoi cealalta. Foloseste-ti imaginatia si lasa loc de surprize. Nimeni nu-si doreste sa faca dragoste cu un robot.

1: Dezbraca-ti sotia

Modul in care ii dai hainele jos este o componenta importanta a preludiului. Ai doua optiuni: incet si rapid. Ar trebui sa le incerci pe amandoua, in zile diferite evident, din doua motive: femeile iubesc varietatea; asa iti vei da seama care este varianta ei preferata.

2: Saruta-ti sotia

Sarutul este, probabil, cea mai importanta parte a preludiului sau chiar a sexului. Si nu te opri doar la sarutul gurii atunci cand intregul ei corp este la dispozitia ta. Foloseste de toate mijloacele pentru a-i arata ca aceasta noapte este a ei si nu ai de gand sa ratezi nici o o bucatica din trupul ei. Nu-ti fie teama sa descoperi, intotdeauna este timpul potrivit pentru explorare.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro