Tehnici pentru un sărut de megasenzaţie

Daca-ti place mult sa saruti, dar in ultima vreme n-ai prea avut parte de chestia asta, e posibil sa ai nevoie de o mana de ajutor, constand in cateva idei bune care sa te ajute sa treci din tabara celor care doar isi ating buzele in mod banal, in tabara celor care saruta senzational.

RomaniaTV.net
09 aug. 2018, 19:17
Tehnici pentru un sărut de megasenzaţie

In primul rand, retine faptul ca nu exista „sarutul perfect”; orice sarut poate fi perfect intr-o anumita ipostaza, intre doi anumiti parteneri, intr-un anumit moment. E o chestiune pur subiectiva si de conjunctura, evident. Totusi, daca nu esti multumit/a de felul in care se „intampla” sarutul intre tine si partener/a, noi propunem cateva idei care te-ar putea ajuta sa traiesti „senzatia” aia de neuitat, sarutul perfect care ofera atata emotie si placere oamenilor.

Reguli de baza pentru un sarut reusit

Noi va reamintim ca atunci cand vine vorba despre sarut, in mod clar vorbim despre ceva pur subiectiv. Ceea ce functioneaza cu anumiti parteneri poate fi respingator pentru altii. Sarutul e in functie de preferintele fiecaruia.

1. E bine sa ai buzele moi si ingrijite. Foloseste un exfoliant special pentru buze pe care il poti intinde eficient cu o periuta veche de dinti. Apoi aplica un balsam de buze care sa le inmoaie si sa le hraneasca corespunzator si totodata sa previna cojirea si exfloierea buzelor tale.

2. Mentine-ti respiratia proaspata. Nu te apuca sa mananci ceapa sau usturoi cand stii ca o sa ai parte de actiune. Si nu ne referim la ziua curenta! Atentie mare, ceapa si usturoiul se simt in respiratie timp de cel putin 24 de ore! Degeaba incerci sa faci mirosul sa dispara cu pasta de dinti si periuta sau cu guma de mestecat mentolata. Mirosul nu vine din gura, ci din stomac si chiar sange, care ramane puternic impregnat timp de 24-48 de ore cu mirosurile respective.

3. Improspateaza-ti mereu respiratia. Daca ai mancat tot felul de snacks-uri cu gust puternic sau alimente cu aceeasi caracteristica, e bine sa consumi mereu lamaie, sau frunze de patrunjel, sau frunze de menta, ca sa faci mirosul sa dispara.

4. Mergi la dentist in mod regulat. Mai ales daca ai detectat o respiratie „grea”, viziteaza de urgenta cabinetul stomatologic. E posibil sa ai carii sau alte afectiuni ale cavitatii bucale, caz in care mirosul neplacut nu tine de periuta de dinti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.