Tehnologia SteamSystem: aliatul tău pentru îngrijirea ireproşabilă a hainelor

Publicat: Vineri, 10 Octombrie 2014 12:47 // Actualizat: Vineri, 10 Octombrie 2014 14:00 // Sursa: romaniatv.net

Știind că procesul de călcare a rufelor poate fi neplăcut, pentru a veni în ajutorul tău, Electrolux a dezvoltat tehnologia SteamSystem, care folosește puterea aburului, întocmai ca spălătoriile profesioniste. Această inovație nu doar elimină cutele, ci și împrospătează hainele deja purtate, pentru ca întreținerea garderobei tale să fie mult mai ușoară.

Prezentă atât la mașinile Electrolux de spălat rufe, cât și la mașinile Electrolux de spălat rufe dotate cu uscător, tehnologia SteamSystem oferă, cu ajutorul aburului, un aspect îngrijit hainelor, netezește țesăturile și reduce timpul destinat călcatului. De asemenea, aceasta îndepărtează mirosurile de fum sau de mâncare de pe hainele deja purtate, scăzând numărul spălărilor și al drumurilor la curățătorie.

Mașinile de spălat rufe Electrolux dotate cu tehnologia SteamSystem îți pun la dispoziție trei programe care folosesc aburul: Programul Bumbac, Sintetice și Împrospătare. Toate elimină cutele și mirosurile neplăcute, inclusiv din hainele pentru care este recomandată doar spălarea chimică, diferența dintre ele constând în durata programului. Primul program durează 35 de minute, al doilea 21 de minute şi al treilea doar 16 minute, fiind potrivit pentru o cantitate de până la 1.5 kg rufe.

Află mai multe despre mașinile de spălat rufe Electrolux Steam System pe www.electrolux.ro!

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Electrolux masina de spalat Electrolux SteamSystem
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 oct 13:03
...dezvoltat tehnologia SteamSystem, care folosește puterea aburului, întocmai ca spălătoriile profesioniste. Citește mai departe… ...
10 oct 12:53
...tehnologia SteamSystem, care folosește puterea aburului, întocmai ca spălătoriile profesioniste. Citește …read more ...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H