Teledon în beneficiul victimelor uraganului Harvey cu participarea lui Beyonce, George Clooney sau Oprah Winfrey

Un teledon în beneficiul victimelor uraganului Harvey animat de numeroase celebrități și în special de cântăreața americană Beyoncé, născută la Houston, va fi difuzat la 12 septembrie, au anunțat marți organizatorii, citați de AFP.

RomaniaTV.net
05 sept. 2017, 17:45
Teledon în beneficiul victimelor uraganului Harvey cu participarea lui Beyonce, George Clooney sau Oprah Winfrey

„Hand in Hand” va fi filmat în direct de la 20:00 până la 21:00, ora New Yorkului, la Los Angeles, New York și Nashville și difuzat simultan pe patru posturi naționale — ABC, CBS, NBC și Fox — dar și pe Facebook, Twitter și YouTube.

Va fi prima apariție publică a lui Beyoncé, de când a născut gemenii, la 13 iunie.

Pe lângă ”Queen Bey”, vor fi prezenți la teledon George Clooney, Julia Roberts, Jamie Foxx, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, prezentatoarea Oprah Winfrey și cântăreața Barbara Streisand.

Evenimentul va include și o prestație muzicală a cântărețului country George Strait, originar din Texas, potrivit comunicatului dat publicității marți.

Uraganul Harvey s-a soldat cu cel puțin 42 de morți și a lovit dur regiunea Houston (Texas), cel de al patrulea cel mai mare oraș al țării, provocând pagube materiale considerabile, al căror cost este estimat la peste 100 de miliarde de dolari.

Donațiile efectuate vor merge la cinci asociații, au anunțat organizatorii, societatea SB Projects și rapperul Bun B, originar din Port Arthur, unul dintre orașele lovite de Harvey, și fost membru al grupului de rap UnderGround Kingz.