TELEKOM LIVE VIDEO, ALL STAR GAME 2018 ONLINE STREAMING: Spectacol total sub panou

TELEKOM LIVE VIDEO: ALL STAR GAME ONLINE STREAMING. Pentru a opta oară consecutiv, meciul stelelor din baschetul american se vede pe Telekom Sport. Anul acesta va fi ca în curtea şcolii.

RomaniaTV.net
18 feb. 2018, 12:10
TELEKOM LIVE VIDEO, ALL STAR GAME 2018 ONLINE STREAMING: Spectacol total sub panou

TELEKOM LIVE VIDEO: ALL STAR GAME ONLINE STREAMING. Fanii, jucătorii şi jurnaliştii au selecţioant participanţii pentru ca apoi LeBron James şi Stephen Curry, care au fost liderii voturilor venite din partea publicului, să facă alegeri. Duminică spre luni, de la ora 3:00, Cosmin Petrescu, alături de Robert Cristea vă aşteaptă pe Telekom Sport 1, pentru o noapte albă plină de spectacol.

TELEKOM LIVE VIDEO: ALL STAR GAME ONLINE STREAMING

Echipa lui LeBron James: DeMarcus Cousins, Anthony Davis, Kevin Durant, Kyrie Irving, LeBron James; Rezerve: LaMarcus Aldridge, Bradley Beal, Goran Dragic, Andre Drummond, Paul George, Kevin Love, Victor Oladipo, Kristaps Porzingis, Kemba Walker, John Wall, Russell Westbrook; Antrenor: Dwane Casey. 

Echipa lui Stephen Curry: Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, DeMar DeRozan, Joel Embiid, James Harden; Rezerve: Jimmy Butler, Draymond Green, Al Horford, Damian Lillard, Kyle Lowry, Klay Thomson, Karl-Anthony Towns; Antrenor: Mike D’Antoni.

Duminică, 18 februarie, va avea loc evenimentul principal al weekendului, All-Star Game-ul. După eșecul de anul trecut, când echipele au înscris în New Orleans peste 370 de puncte iar Vestul s-a impus cu 192-182, au existat mai multe voci care au susținut că meciul ar trebui schimbat pentru a fi mai competitiv și deci mai atractiv pentru suporteri. Din cauza defensivei inexistente, Anthony Davis a marcat 52 de puncte și a depășit recordul de peste 55 de ani a lui Wilt Chamberlain, care înscrisese 42 de puncte în 1962.

Astfel, conducerea NBA a decis să adopte o serie de modificări pentru a face All-Star Game din nou atractiv. Astfel a fost schimbat formatul partidei, iar în acest sezon nu se va mai juca după clasicul Est contra Vest. În schimb, cei mai votați jucători din fiecare conferință au fost numiți drept căpitanii celor două echipe, privilegiu care a revenit dublului campion NBA și fost dublu MVP Steph Curry și fostului triplu campion NBA și de 4 ori MVP al ligii, LeBron James, care și-au ales jucătorii din ambele conferințe în urma unor alegeri secrete. Astfel, LeBron James va juca din nou cu Kyrie Irving, plecat în vară de la Cleveland Cavaliers la Boston Celtics, dar îl va avea în componență și pe colegul de echipă al lui Curry, MVP-ul finalei de anul trecut Kevin Durant.

Echipa lui LeBron James este formată din DeMarcus Cousins, Anthony Davis (ambii New Orleans Pelicans), Kevin Durant (Golden State Warriors) și Kyrie Irving (Boston Celtics) în echipa de start. Ca rezerve pe LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), Bradley Beal (Washington Wizards), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Victor Oladipo (Indiana Pacers), Kristaps Porzingis (New York Knicks), John Wall (Washington Wizards) și Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).

Din cauza unor accidentări, Cousins, Love, Porzingis și Wall au fost înlocuiți cu Paul George (Oklahoma City Thunder), Goran Dragic (Miami Heat), Andre Drummond (Detroit Pistons) și Kemba Walker (Charlotte Hornets).

De partea cealaltă din Team Curry fac parte Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) și James Harden (Houston Rockets). Rezervele alese de Curry sunt: Jimmy Butler (Minnesota Timberwolves), Draymond Green (Golden State Warriors), Al Horford (Boston Celtics), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Klay Thompson (Golden State Warriors) și Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves).

O altă măsură luată de organizatori pentru a mări competiția este prima pe care echipa câștigătoare o va primi, care ajunge la 100 de mii de dolari de fiecare jucător, în timp ce învinșii primesc doar 25 mii de dolari. Până acum prima pentru câștigători era de 50 de mii de dolari.

NBA All-Star Weekend va fi televizat și în România, pe Telekom Sport. Programul este următorul:

18-19 februarie, 3:00, NBA All Star Game (Team LeBron vs Team Stephen) (duminică spre luni)