Telekom Romania face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Telekom România, companie care a intrat recent pe piaţa românească, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom, a început să facă angajări. Aflaţi ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
23 sept. 2014, 07:18
Telekom Romania face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Telekom Romania Mobile Communications SA angajează pe postul de reprezentant vânzări call center în Piteşti şi în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe medii de limba engleză, ai cunoştinţe solide de limba română, ai studii medii şi bune abilităţi de operare PC.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are excelente abilităţi de comunicare şi de ascultare, este adaptabil, orientat către client şi rezultate, este un bun organizator, este rezistent la stres şi dispus să muncească în ture.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum un an experienţă în relaţii cu clienţii şi vânzări.
2 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Telekom Romania în Piteşti. Amănunte găsiţi aici.

Telekom Romania angajează 10 oameni în echipa de vânzări a call-center-ului din Bucureşti.
Până pe 17 octombrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Telekom Romania în Capitală, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Telekom Romania angajează în Bucureşti şi un manager roaming.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare în domeniul comercial sau tehnic, are între 5-10 ani experienţă în următoarele domenii: sales, marketing, customer care, roluri de coordonare, dezvoltare de business sau relaţii internaţionale, precum şi minimum doi ani de experienţă managerială sau într-o poziţie de senior.
De asemenea, trebuie să ai foarte bune cunoştinţe de limba engleză, cunoştinţe avansate de operare PC, de servicii roaming/dezvoltări şi de tehnici de negociere şi relaţii de business internaţional, ca să fii eligibil pentru acest post. Mai mult, trebuie să ai cunoştinţe avansate despre corespondenţă comercială, să înţelegi principiile acordurilor comerciale, să ai cunoştinţe elementare despre administrarea de baze de date şi despre funcţionarea reţelelor de telefonie celulară, cunoştinţe generale de marketing, bune cunoştinţe de stabilire a preţurilor şi tehnici de comunicare, dar şi cunoştinţe medii despre reţele mobile şi operatori de roaming, precum şi principii interworking.
13 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Telekom Romania angajează în toate oraşele agenţi vânzări segment rezidenţial.
23 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Telekom Romania angajează reprezentanţi vânzări corporate în Bucureşti, Suceava, Călăraşi, Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Alba Iulia, Baia Mare, Bistriţa, Braşov.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, ştie să opereze un PC, este orientat către rezultate, are cunoştinţe de limba engleză, are excelente abilităţi de comunicare, are permis de conducere categoria B şi cunoştinţe medii de matematică.
Până pe 13 octombrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil acum la Telekom în Bucureşti, Suceava, Călăraşi. Amănunte, aici.

2 octombrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Telekom în Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Alba Iulia, Baia Mare, Bistriţa, Braşov. 

Telekom Romania angajează un specialist soluţii tehnice ICT în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit una din specializările Electronică, Telecomunicaţii, Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electrotehnică, doi ani experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, preferabil în sfera ofertării sau proiectarea soluţiilor, ai cunoştinţe de management de proiect, ştii să operezi programele Visio şi MS Project, ai cunoştinţe avansate despre serviciile standard de telecomunicatii, Networking, Security, VoIP, Videoconferinţă, Teleprezenţă, R&S, Design, Security, Wireless, Voice, Data Center, Supraveghere, Cablare. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză, e dispus să plece în delegaţii şi are permis de conducere fără incidente.
6 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Telekom Romania angajează un analist programator în Oradea.
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student la o facultate cu profil IT (Automatică, Cibernetică sau masterand în domeniul IT), are minimum un an experienţă relevantă în domeniu, înţelege reţelele TELCO şi reprezentarea lor în sistemele de inventory, are abilităţi de programare SQL, cunoştinţe şi abilităţi de lucru cu aplicaţii/platforme GIS/CAD.
13 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant la Oradea. Amănunte, aici.

Telekom Romania angajează un manager comercial proprietăţi imobiliare în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare economice sau tehnice, ai patru-cinci ani experienţă într-un post managerial, cel puţin cinci ani experienţă în imobiliare, preferabil dobândită în companii multinaţionale.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză şi cunoştinţe de structurare a tranzacţiilor imobiliare pe portofolii şi active complexe.
12 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Telekom. Detalii, aici.

Telekom Romania angajează 20 de specialişti servicii clienţi în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai cunoştinţe de operare PC, eşti stabil emoţional, ai abilităţi de comunicare, negociere, vânzare, eşti adaptabil, poţi performa în condiţii de stres, ai cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe despre produsele şi serviciile Telekom.
Până pe 19 octombrie se primesc candidaturi pentru postul disponibil acum la Telekom Romania. Informaţii suplimentare, aici.

Cosmote şi Romtelecom, reunite sub brandul Telekom Romania, vor comunica printr-un singur call centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.
Telekom Romania este un brand al Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume.