TELEKOM SPORT LIVE VIDEO PSG-REAL MADRID: meciul anului în Liga campionilor

TELEKOMSPORT LIVE VIDEO PSG-REAL MADRID: Ultrașii lui Paris Saint Germain au dat foc la mai multe petarde în fața hotelului. Poliția a apărut la fața locului, dar fanii au continuat să facă noapte albă și să le pertube somnul spaniolilor. 

06 mart. 2018, 15:21
TELEKOM SPORT LIVE VIDEO PSG-REAL MADRID: meciul anului în Liga campionilor

PSG – Real Madrid, meciul-vedetă al săptămânii în Liga Campionilor. Ultrașii parizieni au detonat mai multe petarde în fața hotelului unde este cazată delegația lui Real Madrid pentru a nu-i lăsa pe fotbaliștii lui Zinedine Zidane să se odihnească înaintea marelui meci de marți seară.

TELEKOMSPORT LIVE VIDEO PSG-REAL MADRID

LIVE PRO TV (ora 21:45) PSG REAL MADRID 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT



 


Ultrașii de la Paris Saint Germain s-au gândit să le dea o mână de ajutor favoriților, chiar dacă asta a însemnat ca gestul lor să fie unul peste limita legalităţii. Aceștia au făcut noapte albă în faţa hotelului unde este cazată delegaţia adversarilor din returul optimilor Ligii Campionilor. Primii ultrași parizieni au apărut în preajma hotelului, spun martorii oculari, în jurul orei 01:30 dimineața.

Ultrașii lui Paris Saint Germain au dat foc la mai multe petarde în fața hotelului. Poliția a apărut la fața locului, dar fanii au continuat să facă noapte albă și să le pertube somnul spaniolilor. 

Madrilenii au câştigat cu 3-1 manşa tur, de pe Santiago Bernabeu, însă parizienii speră să întoarcă scorul în retur, chiar şi fără starul Neymar, accidentat.

După victoria din tur, scor 3-1, Real Madrid e văzută drept mare favorită la calificare, mai ales că Liga Campionilor a rămas singurul obiectiv realizabil în acest sezon pentru oamenii lui Zidane.

Cu CR7 revenit la cea mai bună formă, Realul nici nu concepe să piardă calificarea în sferturi, mai ales ca PSG nu se va putea baza pe cel mai bun jucător al ei, brazilianul Neymar.

PSG – Real Madrid | Neymar, operat înainte de meci

Omul cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro de la Barcelona s-a accidentat la piciorul drept (entorsă la gleznă şi o fisură la al cincilea metatarsian), după meciul tur cu Real Madrid, iar la începutul acestei săptămâni a suferit o intervenţie chirurgicală şi va lipsi de pe gazon până la trei luni, ceea ce înseamnă că va reveni abia în apropierea Campionatului Mondial din Rusia.

LIVE VIDEO PSG – Real Madrid, în Liga Campionilor

 

În ciuda absenţei lui Neymar, PSG nu îşi scade aşteptările şi ţinteşte şi în acest an trofeul Ligii Campionilor, marele vis al lui Nasser Al-Khelaifi, omul care a cumparat clubul în 2011.

Locul lui Neymar în primul 11 va fi luat de un fost jucător al Realului, argentinianul Angel Di Maria, care va completa tripleta de atac din care vor mai face parte Mbappe şi Cavani.

De cealaltă parte, Real Madrid a primit veşti bune înainte de meci. Incerţi pentru partida de la Paris, mijlocaşii Luka Modric şi Toni Kroos au făcut în cele din urmă deplasarea, iar presa din spania notează că depinde numai de Zidane dacă cei doi vor fi folosiţi. O decizie finală va fi luată foarte probabil după antrenamentul oficial de luni seară.

PSG – Real Madrid, în direct pe Telekom Sport. De câte ori a fost întors un 3-1

PSG speră într-o răsturnare de scor şi apelează şi la statistică pentru a-şi face curaj. Rezultatul meciului tur o transformă într-adevăr în mare favorită pe Real Madrid, însă istoria arată că nu e totul pierdut pentru echipa lui Unai Emery.

În istoria Cupei Campionilor Europeni şi a Ligii Campionilor rezultatul de 3-1 s-a înregistrat de 91 de ori în manşa tur. De 70 de ori (76,9%) învingătoarea din tur a mers mai departe în competiţie, însă în alte 21 de cazuri (23,1%), învinsa din tur a reuşit să întoarcă scorul.

Nu rata PSG – REAL MADRID, LIVE pe Telekom Sport 1 şi cu faze video în timp real pe www.telekomsport.ro