Telenovelă britanică: Eleva de 15 ani fugită cu profesorul de matematică înnebuneşte Europa

Profesorul de matematică din Marea Britanie, care a fugit împreună cu eleva sa cu 15 ani mai tânără, este căutat acum de autorităţile din Europa. Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost emis un mandat european de arestare.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 07:29

Telenovela din Marea Britanie a început în urmă cu o săptămână. Megan Stammes, în vârstă de 15 ani, a dispărut odată cu profesorul ei. Până acum, nici părinţii fetei, nici cei ai profesorului, care este căsătorit, nu au primit vreo veste de la cei doi.

Părinţii fetei au făcut un apel public emoţionant. „Draga mea, nu contează ce ai făcut sau de ce. Vreau doar să vii acasă. Te rog, draga mea, fă orice, scrie-mi, sună-mă, trimite-mi un mesaj. Ţi-am lăsat un mesaj pe Facebook, doar dă un semn. Numărul de telefon de acasă este acelaşi, sună, te rog, draga mea”, a rugat-o mama ei, Danielle Wilson, pe Megan.

De asemenea, şi tatăl profesorului şi-a rugat fiul, cu ochii în lacrimi, să dea un semn. „Mulţi oameni de acasă sunt disperaţi să audă veşti din partea voastră. Tot ce vă cer este ca unul dintre voi să dea un telefon, un mail, să ştim că sunteţi în siguranţă”,  a pus Jim Forrest.

Autorităţile britanice au emis un mandat de arestare pe numele profesorului. Jeremy Forrest este acuzat de răpirea unui copil. Ultima oară cei doi au fost văzuţi în Franţa.