Telenovelă în Vulcan: Un poliţist, acuzat că făcea sex cu fiul minor al viceprimăriţei

Scandal şi telenovelă în oraşul Vulcan! Poliţistul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul minor al viceprimăriţei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Anchetată de oamenii legii este şi sora de 19 ani a băiatului, care asista la actele sexuale. Mai mult, agentul ar fi fost şi amantul viceprimăriţei şi ar fi furat bani de la soţul acesteia.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 05:26
Telenovelă în Vulcan: Un poliţist, acuzat că făcea sex cu fiul minor al viceprimăriţei

Poliţistul din Vulcan acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu aproape toată familia viceprimăriţei a fost arestat preventiv, după ce anchetatorii au găsit probe incriminatorii. Bărbatul se jură că este nevinovat şi că totul este o înscenare pusă la cale de şeful IPJ Hunedoara, cu care avea un proces mai vechi.

„Tribunalul a emis mandat de arestare preventivă pe 29 de zile”, a declarat poliţistul Dumitru Ilinca.

Oamenii legii au făcut trei percheziţii în acest caz, inclusiv în biroul poliţistului.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul întreţinerea relaţii sexuale cu minorul de 16 ani, în prezenţa surorii acestuia. Anchetatorii au mai spus că poliţistul avea relaţii sexuale şi cu fata de 19 ani, iar aceste informaţii sunt în vizorul procurorilor încă de la începutul acestui an.

Potrivit presei locale, poliţistul ar fi avut o relaţie şi cu mama celor doi tineri, care este viceprimar în Vulcan. El este acuzat că ar fi furat şi 500 de euro de la tatăl minorului. Agentul a fost suspendat din funcţie imediat ce a fost arestat preventiv.