Telenovela pasională dintre Alexandru Papadopol și Adriana Titieni s-a sfârșit imprevizibil: „Au început să vorbească și cu alte persoane”

Actorii Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, fostă Irimescu, care în urmă cu doi ani au surprins showbiz-ul cu relația lor pasională, s-au despărțit recent.

19 oct. 2021, 09:46
Telenovela pasională dintre Alexandru Papadopol și Adriana Titieni s-a sfârșit imprevizibil: „Au început să vorbească și cu alte persoane”

Actorii Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, fostă Irimescu, au început o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu doi ani.

Relația se înfiripa la scurt timp după ce „Papi” divorțase de Ioana Ginghină, iar Adriana de Adrian Titieni, soțul și mentorul ei timp de 20 de ani.

Cei doi au șocat lumea mondenă când s-au afișat în calitate de cuplu la evenimente, deși erau căsătoriți cu alte persoane.

Potrivit surselor CanCan, Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu ar mai forma un cuplu de ceva timp, iar focul pasiunii s-a stins după doi ani.

Foștii iubiți nu mai comunică în soial-media, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și nu-și mai oferă nici like-uri.

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii. Ariadna Titieni va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul «Otto, barbarul», unde are rol principal.

Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, a dezvăluit o sursă în exclusivitate pentru CanCan.

În vară au existat chiar zvonuri, potrivit cărora Alexandru Papadopol ar fi încercat să se întoarcă la fosta soție. Cu toate acestea, Ioana se află într-o nouă relație care este, în prezent, foarte solidă. Frumoasa actriță se iubește cu un om de afaceri, Cristi Pitulice, care a și cerut-o în căsătorie.

Alexandru Papadopol si Adriana Titieni s-au despărțit. Fosta soție a lui „Papi” se căsătorește

Ioana Ginghină se căsătoreşte cu iubitul ei

. Vedeta este foarte fericită în noua relaţie, care, se pare, că se va oficializa în toamna acestui an, mai exact în luna septembrie. Nu vor să facă nuntă în adevăratul sens al cuvântului, cu mulţi invitaţi, ci doar o ceremonie, la care vor participa membrii familiei şi câţiva prieteni foarte apropiaţi.

„Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a declarat Ioana Ginghină, pentru OK Magazine.

Din punctul de vedere al vedetei, mai importante decât nunta sunt proprietățile pe care cei doi le împart, menționând un teren cumpărat de la părinții lui Alexandru Papadopol și încă unul achizționat de la fostul soț. Cei doi au planuri serioase, ba chiar vor să se lanseze împreună în afaceri.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună„, a mai adăugat Ioana Ginghină.


loading...