Televizorul potrivit în funcţie de mărimea camerei. Cum se calculează diagonala ideală pentru tine

Alege cu grijă televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei și nu te lăsa influențat doar de dorința de a avea un televizor cât mai mare.

17 mart. 2015, 12:42
Televizorul potrivit în funcţie de mărimea camerei. Cum se calculează diagonala ideală pentru tine

Foarte multă lume alege în ziua de astăzi televizorul în funcție de mărime, ceea ce nu e neaparat un lucru greșit. Cu toții vrem un ecran cât mai mare și o experiență apropiată de cea de la cinematograf dacă se poate.

Cu toate astea, trebuie să alegi televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei în care vrei să îl amplasezi ulterior, pentru că altfel riști să nu faci o alegere potrivită.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei – diagonală de 55-60 cm

Începem cu televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei, pentru camerele ceva mai mici sau pentru televizoarele amplasate foarte aproape de pat sau canapea.

Televizorul cu o diagonală de 55-60 cm este potrivit pentru o cameră mică, unde ești nevoit să privești la TV de la o distanță de 80-180 cm cel mult.

Televizorul LED cu diagonala de 55 cm este potrivit pentru o astfel de cameră. Are rezoluție Full HD, un preț atractiv, poate fi folosit pe post de monitor, are un design cât se poate de sobru și elegant și se poate conecta HDMI dacă vrei să vezi filmele de pe calculator.

Citeşte mai mult pe playtech.ro