Temperaturi de PRIMĂVARĂ în luna ianuarie. În Banat au înflorit GHIOCEII VIDEO

Ghioceii înfloresc, pisicile se tolănesc la soare şi porumbeii zburdă pe la streşinile ferestrelor. Miercuri, în zona Banatului s-au înregistrat temperaturi de primăvară.

14 ian. 2015, 16:27
Temperaturi de PRIMĂVARĂ în luna ianuarie. În Banat au înflorit GHIOCEII VIDEO

În timp ce în unele zone ale ţării gerul a compromis culturile de primăvară ale ţăranilor, în Reşiţa s-au înregistrat astăzi 14 grade Celsius, potrivit infocs.ro. Motiv de bucurie pentru tineri, motiv de îngrijorare pentru bătrâni.

În zilele următoare, vremea se anunţă la fel de frumoasă în Banat.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. Joi, vremea rămâne caldă în cea mai mare parte a ţării pentru o zi de mijloc de iarnă. Soarele domină cerul în regiunile sud-vestice, în timp ce prin celelate zone mai este umbrit de nori din când în când şi mai cu seamă în prima parte a zilei, când în centrul, nordul şi estul ţării, pe arii restrânse aceştia aduc precipitaţii slabe, în special ninsori la munte şi mixte în restul teritoriului. În aceste condiţii se poate forma polei. Nici ceaţa nu lipseşte din peisajul meteo al acestei zile, aşa cum ne-am obişnuit deja, şi va fi prezenţă îndeosebi în orele diminetii în zonele mai joase de relief. După-amiaza vine cu temperaturi de la 1 grad în depresiuni până 11 grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de joi începe cu ceaţă sau nori joşi, dar spre orele prânzului se arată soarele. Vântul adie uşor, iar maxima termică va fi de 7…8 grade.