Tendinţe în makeup-ul pentru mirese. Vezi cum să străluceşti în ziua nunţii tale

New York Bridal Fashion Week nu este doar un prilej prezentare a ultimelelor modele de rochii de mireasa, ci este totodata un bun moment de a gasi idei inspirationale pentru coafuri si machiaje, astfel incat sa ai o aparitie memorabila in ziua nuntii. Katiusa Popovici, make-up artist profesional, ne spune care sunt cele mai interesante tendinte remarcate pe podium: de la sprancene pronuntate la machiaje naturale si impletituri deosebite, si , mai mult decat atat, ne explica si cum poate fi obtinut look-ul respectiv.

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 07:43

Lasa-ti frumusetea naturala sa straluceasca in ziua nuntii tale avand pielea stralucitoare, obrajii usor imbujorati si buzele intr-o nuanta naturala de roz. „Secretul consta in a te asigura ca pielea iti este curata, exfoliata si bine hidratata. Un fond de ten usor sau o crema hidratanta nuantata iti va acoperi petele sau locurile problematice, in timp ce un blush si un bronzant aplicat usor pe pometi iti va crea impresia de imbujorare. Finiseaza look-ul cu un ruj nud cu o nuanta de culoare”, explica Katiusa Popovici.

Sprancene pronuntate

Sprancenele pronuntate, moda initiata de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor si Brooke Shields, revin in centrul atentei datorita modelului Cara Delevingne. In timpul festivalului de fashion de la New York, designeri precum Monique Lhuillier, Reem Acra si Theia au adoptat acest trend, scotand in evidenta puterea unui look determinat.

Cum obtii look-ul: „Pentru a scoate sprancenele in evidenta, foloseste pentru acestea un fard special pana obtii forma dorita si apoi aplica un rimel special pentru sprancene. Aceasta este modalitatea ideala prin care pui accent si pe ochi si in acelasi timp adaugi mai multa dimensiune look-ului de mireasa”, adauga Katiusa Popovici.

Glossy lips

Folosit in mod corect, gloss-ul poate da buzelor tale un aspect frumos si luminos. In plus, se potriveste perfect cu makeup-urile naturale. Marchesa, Lazaro si Hayley Paige au purtat acest look si au aratat splendid.

Cum obtii look-ul: „Inainte de a aplica machiajul, realizeaza un scrub pentru buze cu scopul de a indeparta celulele moarte, apoi aplica rujul preferat, urmat de strat subtire de gloss intr-o nuanta similara, pentru a crea impresia unei alte dimensiuni” completeaza Katiusa Popovici (www.katiusapopovici.ro).

Machiajul smokey eyes cu maro

Ramanand in zona naturala, ia in considerare maroul mat pentru fardul si tusul de ochi. Combinatia intensifica privirea. Doua dintre versiunile prezentate pe podiumul din New York au fost intalnite la designerii Alberta Ferretti si Marchesa.

Extra tip: „Evitati rimelul cu nuanta maro. Credeti-ma, nimic nu se compara cu aspectul intens pe care il redau genele tale, evidentiate cu o mascara de un negru intens”, adauga Katiusa Popovici.

Stralucirea de perla

Una dintre cele mai comune solicitari pentru nunta este de a oferi pielii un aspect racoros, indiferent de sezon. Pentru a obtine o fata stralucitoare, dar care nu luceste, precum modelele caselor Sottero and Midgley si Austin Scarlett, makeup artistii au folosit un evidentiator cu stralucire de perla.

Cum obtii look-ul: „Vei avea cea mai frumoasa sclipire aplicand iluminator pe pometi, in coltul interior al ochilor si imediat sub sprancene sau folosind la final o pudra cu particule stralucitoare, perlate pe toata fata”, puncteaza Katiusa Popovici.

Buze roz

Scoate-ti in evidenta culoarea naturala a buzelor cu nuante usoare de roz sau si corai, potrivite tenului tau. Cateva exemple frumoase au apartinut caselor Pronivias si Ramona Keveza.

Extra tip: „Incearca un gloss in aceste nuante dar nu foarte sclipicios pentru a crea aspectul unor buze pure, veritabile, care nu au o textura incarcata. Insa, cel mai indicat pentru un moment atat de important din viata unei femei este sa lucrezi cu un makeup artist profesionist! Portofoliul meu poate fi gasit atat pe site, cat si pe Facebook, iar eu te astept cu mult mai multe sfaturi si makeup-uri personalizate la studioul meu de machiaj”, adauga Katiusa Popovici.