Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu! Afacerista a dezvăluit motivul certurilor cu soțul ei: „Certurile după doi ani de căsnicie se rezolvă în dormitor, după 40 de ani se rezolvă la tribunal”

Monica și Victor Tatoiu au un mariaj de 41 de ani. Ca orice căsnicie, și a lor a fost cu suișuri și coborâșuri, dar au reușit să gestioneze cu brio toate neînțelegerile. Astfel, se pot mândri cu o performanță destul de greu de egalat în zilele noastre, când se înregistrează divorțuri pe bandă rulantă.

31 ian. 2024, 11:26
Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu! Afacerista a dezvăluit motivul certurilor cu soțul ei: „Certurile după doi ani de căsnicie se rezolvă în dormitor, după 40 de ani se rezolvă la tribunal”

Monica Tatoiu recunoaște că, așa cum se întâmplă în orice cuplu, și ei s-au confruntat cu tot felul de neînțelegeri mai mult sau mai puțin întemeiate. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, discuțiile se aprind din pricina unor subiecte grele, cum ar fi cele politice.

Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu de la războaiele din Ucraina și Gaza

Mai exact, soții Tatoiu au păreri diferite în ceea ce privește războaiele din Ucraina și din Fâșia Gaza. Mai în glumă, mai în serios, afacerista spune că are impresia uneori că poate ajunge la o concluzie cu el doar dacă îl acționează în instanță.

Am făcut 41 de ani de când suntem împreună. (…) E mișto că după 40 de ani de căsnicie te cerți, acum ne certăm pe războiul din Ucraina, Gaza. Certurile după doi ani se rezolvă în dormitor, astea pe politică nu se rezolvă decât la tribunal. (…) Eu nu mă plictisesc cu Tatoiu”, a precizat Monica Tatoiu pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.

Citeste si Ce religie are Monica Tatoiu. Afacerista nu s-a ascuns să spună adevărul. ”Eu nu am cu biserica o relație foarte bună”

Monica Tatoiu dezvăluie secretul relațiilor de lungă durată: „Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit”

Referitor la divorțurile din ziua de astăzi, care sunt din ce în ce mai multe, vedeta spune că vina o au întotdeauna ambii parteneri: femeia, pentru că nu știe să-i ofere bărbatului ceea ce-și dorește, iar bărbații pentru că nu și-au trăit toate experiențele la timpul lor.

De ce divorțează? Majoritatea bărbaților pe care eu îi știu așa sunt cei care nu și-au trăit tinerețea, au făcut copii de tineri. Asta i-am zis fiului meu, până la 40 de ani nu te apuci să faci copii! Pentru ca o relație să reziste în timp, între cei doi parteneri trebuie să fie, mai presus de toate, o relație de prietenie. Apoi, vine rândul femeii, care trebuie să se reinventeze constant în cuplu. Nu este suficient ca aceasta să facă impecabil treburile casnice, spune ea, ci trebuie să-și canalizeze atenția și asupra nevoilor partenerului de viață și să se reinventeze zilnic.

Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni – să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa”, declara Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu

Monica Tatoiu și soțul său dorm separați

Într-un interviu mai vechi, Monica Tatoiu a mărturisit că sunt ani buni de când nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Nu pentru că nu se mai înțeleg, ci pentru că fiecare dintre ei are nevoie de mult spațiu. În plus, se trezesc la ore diferite.

Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! (…)”, a declarat Monica Tatoiu.

Citeste si Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor”