TENSIUNI ÎN PSD. Dan Şova: Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Campania a fost pierdută din vina lui VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul PSD Dan Şova a declarat luni, că Liviu Dragnea, preşedinte excutiv al PSD, ar trebui să facă "un pas în spate" pentru că, în calitate de director de campanie, este principalul responsabil pentru eşecul de duminică. Pe de altă parte, Şova a spus că nu este de acord cu ieşirea PSD de la guvernare.

17 nov. 2014, 11:46
TENSIUNI ÎN PSD. Dan Şova: Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Campania a fost pierdută din vina lui VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Dl Liviu Dragnea, pe care îl stiu ca pe un om politic serios şi un bărbat serios, va trebui să facă un pas în spate. Aceasta campanie a fost pierdută în primul rând din vina domniei sale, a fost director de campanie”, a spus Dan Şova.

Întrebat dacă ar trebui ca Liviu Dragnea să demisioneze, Şova a răspuns: „Deocamdată spun că ceea ce ar trebui să facă dl Dragnea din proprie iniţiativă este să facă un pas in spate”.

Şova a precizat că va analiza cu „colegii” dacă se va impune să ceară demisia lui Dragnea.

CITEȘTE ȘI Iliescu: DEMISIA lui Ponta din fruntea Guvernului nu e obligatorie ACUM. Va fi probabil un Congres PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  În ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare a PSD, Şova a spus că nu este de acord.

„Nu o văd ca fiind fezabilă. Fireşte că va fi o analiză în interiorul partidului şi va fi o decizie, dar mi s-ar părea firesc să guvernăm până în 2016.”, a spus Şova.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, a declarat, luni, că social-democraţii ar trebui să se retragă de la guvernare, iar Victor Ponta să-şi depună mandatul.