Tensiuni uriașe în PNL! Rareş Bogdan, despre Orban: „Pierde războiul. L-a pierdut și Dragnea, l-a pierdut și Victor Ponta”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl avertizează pe Ludovic Orban că va pierde războiul cu el, așa cum l-a pierdut și Liviu Dragnea și Victor Ponta.

14 iun. 2021, 11:41
Tensiuni uriașe în PNL! Rareş Bogdan, despre Orban: „Pierde războiul. L-a pierdut și Dragnea, l-a pierdut și Victor Ponta”

„Eu am fost în două campanii grele cu niște oameni care păreau că îngenunchează România și nu m-am temut și am reacționat imediat. Cu dl Victor Ponta și cu dl Liviu Dragnea am dus lupte grele. Pentru mine, dacă Ludovic…trebuia să se gândească, că mă cunoaște. Chiar dacă am reacționat mult mai târziu și mult mai calm ca de obicei, eu în războaie mă simt perfect. Cred că trei ani de zile nu trebuie să avem niciun fel de război și trebuie să construim. Mai bine mă lași să-mi cultiv grânele, să aduc investiții și să facem lucruri grozave pentru țara asta decât să mă bagi în război, pentru că pierde războiul. L-a pierdut și Dragnea, l-a pierdut și Victor Ponta”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a mărturisit că e supărat pe Ludovic Orban și că o să-i și transmită personal acest lucru.

„Sunt trei ani în care războaiele trebuie să înceteze. E anormal și de aceea m-am supărat puțin pe Ludovic, o să-i și spun. Nu e normal să ducă conflictele și am promis cu toții că nu ne atacăm în spațiul public. Nu știu ce l-a apucat, la experiența pe care o are, să facă acest lucru. Eu mă felicit că m-am abținut până spre seară și am fost extrem de calm, mai ales că aveam o sâmbătă perfectă. Am fost la un atelier de pictură, am avut un prânz cu un ambasador”, a transmis Rareș Bogdan, înainte de ședința conducerii Partidului Național Liberal.

„Se va enerva pentru că… V-am spus, eu sunt un om care cel mai bine e să fiu lăsat să funcționez pe zonă de pace, de investiții, de reforme, să explic oamenilor ceea ce alții nu explică cu atât de multă pasiune despre acest PNRR. Nu e bine să mă duci în zona de război, în zona de război sunt ca un soldat întors de pe front, dornic să construiască apeducte și viaducte, nu mă băga în zona de război că funcționez perfect!”, a adăugat liberalul.

Scandal la şedinţa PNL. Robert Sighiartău, către Orban: Înțeleg ca va lasă nervii prin filiale. Mai rămâne sa amenințati ca veți cădea propriul guvern precum Dragnea

Atacurile la adresa lui Ludovic Orban vin din toate părțile. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, i-a reproșat declaraţiile din weekend la adresa sa şi a altor colegi de partid, acuzându-l că joacă murdar şi recomandându-i să iasă din politică cu fruntea sus. El i-a mai spus lui Orban că nu mai este cel care a câştigat la Congresul din 2017 şi că seamănă tot mai mult cu Liviu Dragnea ca manieră de a conduce un partid.

„Domnule Orban, înțeleg ca va lasă nervii prin filiale, ați coborât atacul mult prea jos. Am ales sa NU fiu in echipa atunci când dvs. ați ales sa trădați partidul. Atunci când interesul dvs a fost mai presus de interesul PNL. Atunci când ați cedat 3 ministere de dezvoltare pentru a va asigura șefia Camere Deputaţilor care revenea USR. PNL trebuie sa știe. Dvs personal ați cedat cele 3 ministere intr-o discuție tete-a-tete cu președinții partidelor din coaliței pentru a ajunge președinte la Camera.

Domnule Orban – ați ajuns sa ma amenințati cu plângeri penale pentru ca respect statutul. Domnule Orban – mai rămâne sa amenințati ca veți cădea propriul guvern precum Dragnea sau sa faceți ce a făcut Tariceanu ( aluzie la rupere ). Cei doi au ieșit din viața publica rușinos. Domnule Orban, înțeleg ca e un moment greu, dar va rog sa ieșiți din politica cu fruntea sus.

Ati promis o campanie interna bazata pe fair play si ati ales sa jucați murdar, cu atacuri si amenințări. În loc de adevăr ati ales minciuna. În loc de democrație liberală in propriul partid ati ales regimul unipersonal in care dvs sunteți totul si v-ati înconjurat de „yesmeni”. L-ati abandonat pe acel Ludovic Orban care a castigat Congresul din 2017 si in care am crezut, alături de care am fost. Dvs si nu altcineva. L-ati abandonat si trădat pe acel Ludovic Orban. Dumneavoastră si nu altcineva ati părăsit adevărul, spiritul liberal si democratic. Dumneavoastră si nu altcineva ati abandonat interesele majore ale PNL si ati ales propriile interese. Nu mai sunteți Ludovic Orban care a câștigat Congresul din 2017. Semănați tot mai mult cu Liviu Dragnea ca manieră de a conduce un partid. Sper ca nu veți ajunge ca Dragnea sa va sacrificați propriul guvern”, i-ar fi spus Robert Sighiartău lui Orban, în şedinţa PNL de luni dimineaţă, conform stiripesurse.ro.