Tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu, realitate sau strategie? Vezi ce a spus testul poligraf

Oana Zăvoranu a realizat testul cu detectorul de miciuni vocal. Vedeta a vrut să dovedească faptul că nu a jucat teatru atunci când a vrut să se sinucidă.

19 dec. 2012, 19:02
Tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu, realitate sau strategie? Vezi ce a spus testul poligraf

Oana Zăvoranu a acceptat să realizeze testul poligraf pentru a înlătura orice suspiciune privind tentativa ei de sinucidere şi problemele de sănătate cu care se confruntă. Querida a trebuit, astfel, să răspundă la anumite întrebari, iar aparatul reda, în funcţie de vocea ei, dacă ceea ce spune e adevărat sau nu. La întrebarea dacă a vrut să se sinucidă, Oana a răspuns „da”. Calculatorul a prelucrat informaţia, iar profesorul Dumitru a interpretat-o şi a declarat că Oana nu a minţit, scrie cancan.ro.

CITEŞTE ŞI: De ce a vrut Oana Zăvoranu să se sinucidă

Detectorul de minciuni a mai arătat că, într-adevăr, Oana a luat foarte multe pastile şi nu-şi mai aduce nimic de atunci. Totodată, Oana nu a minţit atunci când a spus că nu a încercat să se sinucidă din cauza lui Pepe şi că el e marea dragoste a ei.
 

Oana Zăvoranu, care s-a externat luni din clinica particulară unde a fost internată, a recunoscut că în urmă cu o săptămână ea a încercat să se sinucidă. Timp de o săptămână, ea a încercat să se omoare luând mai multe pastile combinate.