Tentativă de sinucidere în Alba, prevenită cu sprijinul Interpol Washington. Cum a fost posibil acest lucru

O tentativă de suicid a fost prevenită de către polițiștii din județul Alba, cu ajutorul Interpol Washington și IPJ Alba.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 19:56
Tentativă de sinucidere în Alba, prevenită cu sprijinul Interpol Washington. Cum a fost posibil acest lucru

La data de 11 octombrie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Polițieneasca – Biroul Interpol, cu privire la faptul că Interpol Washinton a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă.

La scurt timp, polițiștii din Aiud au identificat locația și pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor, potrivit ziarulunirea.ro.

Acesta a fost invitat la sediul politiei unde, în prezența unuia dintre părinți, a fost consiliat și a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenție reală de a se sinucide. Polițiștii le-au recomandat părinților să apeleze la ajutorul unui medic specialist.