Tentativă de suicid la metroul din București. Circulația, paralizată

Încă un eveniment nefericit în subteranul din București. Un cetățean a vrut să se arunce în fața trenului. Nimeni nu a murit. Totuși, traficul a fost blocat.

17 iul. 2023, 17:41
Tentativă de suicid la metroul din București. Circulația, paralizată

Luni, 17 iulie 2023, o nouă avarie a avut loc pe Magistrala 2 (M2), deci linia Pipera – Berceni. Reporterii România TV au primit informări de la stația Universitate, în această după-amiază, cu privire la un blocaj. Sute de oameni așteptau deblocarea trenului.

Potrivit primelor informații, ar fi fost vorba despre o tentativă de suicid, aspect confirmat între timp de oficialii Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, în jurul orei 16:47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment, circulația trenurilor se reorganizează. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, a transmis Metrorex, pentru RomâniaTV.net.

UPDATE:

„Circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendul între Piața Sudului și Tineretului, pe un singur fir. Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio persoană nu se află în această arie și nu este pusă în pericol. 

La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției (…)”, a mai transmis Metrorex.