Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti | VIDEO

Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat în baia femeilor, dintr-un mall din Sectorul 6 şi a încercat să dezbrace o femeie care se afla înăuntru. Strigătele de ajutor ale femeii i-a alertat pe oamenii aflaţi în preajmă.

10 ian. 2021, 12:25
Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti | VIDEO
Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti

Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti. Toată întâmplarea a avut loc vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, atunci când tânărul, aflat sub infuenţa unor substanţe psihotrope, a intrat în magazin, apoi s-a dus către toaleta femeilor, unde a încercat să dezbrace şi să violeze o persoană, scrie stiripesurse.ro.

Femeia a început să ţipe, iar oamenii care se aflau în apropiere, printre care şi o angajată, au intervenit şi au scăpat-o pe femeie din mâinile agresorului. Potrivit imaginilor, înarmată cu un mop, femeia de serviciu l-a alungat pe bărbat, care, între timp, a fost prins şi reţinut de poliţişti pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un polițist a fost lovit violent de un șofer în Capitală. Europol consideră fapta ”tentativă de omor”

Tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti

La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie, în vârstă de 45 de ani, şi a încercat să întreţină relatii sexuale cu aceasta.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care în scurt timp l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.”, a anunţat duminică Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Un bărbat care transporta persoane în Capitală a fost arestat preventiv pentru două tentative de viol