Teo Trandafir, din nou pe masa de operaţie: „Mi-a fost greu să trăiesc aşa”

Teo Trandafir a luat decizia de a se opera din nou, de această dată pentru a i se monta o plasă care să susţină pereţii abdominali.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 10:42
Teo Trandafir, din nou pe masa de operaţie: „Mi-a fost greu să trăiesc aşa”

Noua intervenţie medicală a fost necesară după operaţia de pancreatită din urmă cu câţiva ani din Viena, precum şi după slăbirea spectaculoasă prin care a trecut după ce şi-a montat un inel gastric.

Chiar daca a recunoscut ca a avut emotii mari inainte sa intre in sala de operatii, vedeta spune ca acum se simte minunat si ca abia asteapta sa apara din nou pe micul ecran.

Citeşte şi Teo Trandafir, schimbare RADICALĂ de look FOTO

„Dupa nenorocirea aia de pancreatita rezolvata la Viena, au ramas urme, era si firesc, dar am zis saru’mana si asa. Doar ca acele urme se mareau, pe dinauntru, an dupa an. Peretele abdominal era compromis, intr-o masura care devenise suparatoare. Aveam impresia ca o sa ma imprastii pe jos, intr-o buna zi. Brrr….Mi-afost greu sa traiesc asa, intr-o durere si spaima continua.Mi-a fost greu sa zambesc si sa suport ironii, pentru prestatii generate mai degraba de starea mea fizica decat de alegerile mele. Cum sa explici ca esti atat de fragil? Pe cine intereseaza?

Pai, pe Doctorul Copaescu, cel care ascultand povestea mea greu de dus, a venit cu un plan complex, de lunga durata dar logic: sa facem operatia de micsorare a stomacului, sa slabesc si apoi sa reconstruim peretele abdominal cu o plasa mare, pe care s-o punem in abdomen laparoscopic, adica fara taietura. Miracol, va jur, daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam vreodata ca asa ceva se poate in Romania. Asa am facut. Ne-a luat doi ai de incredere si emotii, de stransa relatie de prietenie si respect al muncii celuilalt.

Acum am pus plasa. Da, mi–a fost frica rau. Nu, n-am avut motive, pentru ca la cateva zile de spitalizare, cam trei, eram acasa, in mediul meu, pe picioarele mele. Atenta sa nu ridic saci de cartofi si sa nu mut mobila prin casa, cum zice prietenul meu, Catalin Copaescu, dar zambind si simtind ca planul nostu complex a dat roade. Mananc putin si des, ma bucur de soare si de vremea buna. Mi-era dor sa fiu sanatoasa.

Sunt intreaga. Sunt fericita si zambesc.

Multumesc celor pe care ii intereseaza starea de sanatate a unui om, nu barfele legate de aceasta. E o dovada de frumusete interioara, de empatie, pentru care multumesc. Iar cei care ma vor lovi din nou vor avea o surpriza: sanatoasa, voi primi mai usor inventiile lor!”, a declarat Teo Trandafir pe teotrandafir.ro.

Citeşte şi Probleme la petrecerea aniversară a lui TEO TRANDAFIR. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă