Teo, mărturii emoţionante după ce a slăbit spectaculos: Mi-a dat înapoi tot ce am avut şi am pierdut

Teo Trandafir a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, timp de ani de zile. Pentru că a reuşit să iasă victorioasă din acest "război", prezentatoarea TV a decis să vorbească despre noul stil de viaţă şi despre ce cred anumite persoane despre schimbarea vieţii sale.

25 ian. 2016, 19:10
Teo, mărturii emoţionante după ce a slăbit spectaculos: Mi-a dat înapoi tot ce am avut şi am pierdut

Problemele cu gretatea erau o adevărată povară pentru Teo Trandafir, care ajunsese să resimtă totul ca pe un chin. Ca să şteargă orice urmă de suferinţă după pancreatita acută pentru care a fost operată, în trecut, de trei ori la Viena, prezentatoarea Tv s-a decis să-şi facă o micşorare a stomacului şi bine a făcut, căci rezultatele au început să se vadă la scurt timp după ce s-a operat laparoscopic.

„Intervenţia această mi-a dat înapoi tot ce am avut şi am pierdut. Şi mi-a mai oferit posiblitatea de a mânca tot ce vreau, în cantităţi mai mici şi rezonabile. Am slăbit foarte mult şi se vede! Acum port M. Nu mă aşteptăm la un asemenea rezultat! Toată lumea mă avertizează că o să fie rău, că n-o să am vitamine, că n-o să am vitalitate. Aiurea! A fost invers. Nu ştiu cum să zic, dar pleci altfel la drum când ştii că poţi să mănânci practic orice. Eu am ţinut regim 20 de ani. M-am săturat de regim! Acum e altceva, pentru că pot mânca orice, oricând şi cum vreau„, a spus Teo într-un interviu, potrivit click.ro.

Dimineaţa îşi începe cu o ceaşcă de cafea şi sandwich-uri cu pâine de secară. La prânz nu prea mănâncă, nu pentru că i-a impus cineva, ci pentru că aşa vrea. Nu are nicio restricţie.

Întrebată dacă şi-ar dori să facă ceva pentru a arăta bine, prezentatoarea a mărturisit că ar vrea un body lifting.

„Mi-ar trebui o ridicare cu totul. Dacă s-ar inventa o trecere în altă piele, cea de 20 de ani, ar fi superb! Mi-aş cumpără şi eu două “piei” din astea, să fie una pe sârmă, altă pe mine. Aş apela la operaţii estetice, dar îmi este frică de mor! Mi-e teamă pentru că e nevoie de perioadă de recuperare, iar eu fac emisiune zilnic! Nu am cum, oricât de mult mi-aş dori”, a mai spus Teo. 

Vezi: Transformări ŞOCANTE suferite de vedete. Vezi cât de mult au putut să slăbească VIDEO