Teo Peter Jr, la un pas de moarte pe Transalpina după 18 ani de la decesul tatălui său. „Mașina a luat foc!”

Teo Peter Jr., basistul de la Altar, a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost la un pas de moarte pe Transalpina. Mai exact, mașina în care se afla alături de toboșarul trupei a luat foc.

27 iul. 2022, 10:52
Teo Peter Jr, la un pas de moarte pe Transalpina după 18 ani de la decesul tatălui său. „Mașina a luat foc!”
Teo Peter Jr., la un pas de moarte pe Transalpina, după 18 ani de la decesul tatălui său

Teo Peter Jr, la un pas de moarte după 18 ani de la decesul tatălui său. Artistul a dezvăluit că se afla alături de colegul său de trupă, moment în care mașina a izbucnit în flăcări din cauza motorului. Din fericire, cei doi au avut noroc cu șoferii din apropiere, care au sărit să stingă focul.

Cine era Iulia, tânăra de 23 de ani moartă în accidentul cumplit din Ialomița, nepoata unei îndrăgite artiste. Momente grele pentru familie și prieteni! „Spuneai că vrei să faci atât de multe. Nu puteai tu să-ți trăiești tinerețea”

„Se mai întâmplă și astfel de evenimente. Pur și simplu, mașina a luat foc, atunci când eram pe Transalpina. Am reușit să ieșim repede eu și colegul meu din mașină. Vreau să vă spun, ca niciodată, erau destul de multe mașini pe în zonă… Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva. Oamenii au sărit să ne ajute să stingem focul. Putea să ardă toată mașina. Am găsit și un loc de refugiu. Puteam să blocăm Transalpina și nu era ceva plăcut pentru șoferii aflați în trecere”, a declarat Teo Peter Jr. pentru Fanatik.

Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Copila ar fi fost băută când a avut loc accidentul. Familia acuză măsluirea probelor

Incidentul prin care a trecut fiul lui Teo Peter amintește de regretata moarte de acum 18 ani a celui care a înființat trupa Compact. Teo Peter a murit pe 4 decembrie 2004, în București, într-un accident de mașină, vinovat de decesul acestuia fiind un militar american detașat la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. Militarul a fost deferit justiției din SUA, care l-a absolvit de acuzația de omor prin neglijență!