Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Copila ar fi fost băută când a avut loc accidentul. Familia acuză măsluirea probelor

Apar noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani, care a fost ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. În urma analizelor toxicologice s-a constatat faptul că adolescenta ar fi fost băută în momentul în care a avut loc accidentul.

25 iul. 2022, 21:41
Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Copila ar fi fost băută când a avut loc accidentul. Familia acuză măsluirea probelor

Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Este incredibil ce au descoperit anchetatorii în urma analizelor toxicologice.

Cazul fetiţei de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Ce au stabilit analizele toxicologice

Citeşte şi Şoferul din Târgovişte care a spulberat o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, plasat în arest la domiciliu

În urma examenelor toxicologice s-a stabilit faptul că fetiţa de 13 ani ar fi avut o alcoolemie de 0,22 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Familia copilei contestă rezultatele analizelor şi îi acuză pe cei de la Medicină Legală că ar fi încurcat sau măsluit probele.

„Raport medical controversat in cazul accidentului de la Targoviste, unde o fata de 13 ani a fost omorata pe trecerea de pietoni. Alcoolemie de 0.22 la mie. Familia acuza medicina legala ca ar fi o incurcatura sau masluire a probelor. Amintesc faptul ca astazi s-au desfasurat audieri pe parcursul mai multor ore la PCA Ploiesti cu privire la accident dar si altercatia dintre politie si familia fetitei”, a transmis avocatul Adrian Cuculis pentru Romaniatv.net.

Cazul fetiţei omorâte pe trecerea de pietoni în Târgovişte a stârnit controverse în toată ţara. Tragedia a fost urmată de un scandal de proporţii, deoarece, la înmormântarea copilei de 13 ani, unele dintre rudele venite la procesiune s-au luat la bătaie cu mai mulţi poliţişti. Totul a degenerat după ce oamenii legii nu au permis cortegiului funerar de intre pe strada pe care locuia tânărul din cauza căruia a murit copila.

Reamintim că pe 7 iulie, o fată de 13 ani a murit, după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Târgovişte de o maşină. La volanul autoturismului s-a aflat un tânăr de 22 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât copila a fost aruncată la zeci de metri de de locul impactului.

Citeşte şi Răfuială cu poliţia lângă sicriu, măsurile dispuse de MAI. Şeful Poliţiei Române taie în carne vie, ce păţesc poliţiştii bătuţi şi umiliţi la Târgovişte