Cliupe de coşmar pentru TEO TRANDAFIR. Cel mai greu moment din viaţa VEDETEI TV

Teo Trandafir este una dintre cele iubite vedete ale României. Totuși, viața ei personală nu a fost atât de fericită, pentru că a trecut prin mai multe clipe grele de-a lungul vieții.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 09:11
Cliupe de coşmar pentru TEO TRANDAFIR. Cel mai greu moment din viaţa VEDETEI TV

Teo Trandafir a dezvăluit că cel mai crunt moment din viața ei a fost când a trebuit să se opereze și să plece din țară. Fiica ei, Maia, nu a putut merge cu ea, iar această separare le-a afectat profund pe cele două.

Ce meserie are, de fapt, Teo Trandafir. Cum câştiga bani înainte să devină celebră la TV

„Despărţirea de la Viena. A fost cumplit, am trăit separat şi după întoarcerea mea lucrurile nu au mai fost ca înainte. Mi-a fost foarte greu să o conving să renunţe la obiectele mele, cu care dormea în pat. Cămaşa mea de noapte, fotografiile erau la ea sub pernă. A durat o perioada până s-a obişnuit cu ideea că nu voi mai pleca niciodată. Încet, încet a renunţat, am apelat şi la ajutorul unui psiholog. Cauzele erau dorul şi nesiguranţa”, a declkarat Teo Trandafir, potrivit OK!Magazine.

Teo Trandafir a recunoscut TOT. Nimeni nu bănuia că tocmai ea face AŞA CEVA!

Teo Trandafir nu a putut deveni mamă, dar și-a dorit foarte mult să aibă un copil. De aceea, a decis să adopte. Încă de când era bebeluș, vedeta i-a explicat fetei sale că este adoptată.

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte”, a spus Teo Trandafir.