Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică: „Mi se întâmplă, termin cu perfuzii”

Teo Trandafir a vorbit despre depresie şi atacuri de panică. Chiar dacă este o persoană veselă, iar viaţa ei pare perfectă, prezentatoarea TV a mărturisit că se confruntă cu atacuri de panică. Nu le are des, însă sunt destul de intense.

03 aug. 2021, 11:20
Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică: „Mi se întâmplă, termin cu perfuzii”
Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică

Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică. Invitată în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei, vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate şi a dezvăluit că s-a confruntat și cu atacurile de panică.

Citeşte şi: Teo Trandafir, declarații despre căsătorie: „Niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”

Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică

Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte.

Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii… urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă.

Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei.

Motivul pentru care Teo Trandafir s-a decis să slăbească

Prezentatoarea de la Kanal D

îşi menţine silueta de câţiva ani, când s-a decis să facă o schimbare în ceea ce priveşte aspectul său fizic. Vedeta a mărturisit că au existat răutăţi cu privire la greutatea sa de dinainte, însă nu asta a determinat-o să slăbească.

Chiar dacă cântărea în jur d 140 de kilograme, vedeta tv mărturiseşte că era foarte bine plătită. Ceea ce a făcut-o să ia o decizie vizavi de silueta ei, dar şi de stilul alimentar a fost faptul că, de multe ori, simţea că arată „neconform, după unele standarde”.

Da, mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână. Îi îndemn pe tinerii cu kilogramelor în plus să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei.

Să mănânce liniștiți, să se bucure, să nu se simtă vinovați. Sigur va veni o zi, o secundă în care totul se va schimba, într-un fel sau altul. Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro.


loading...
Partenerii noștri