Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia, de aproape 20 de ani: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine”

Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia. Chiar dacă nu este mama ei naturală, prezentatoarea își iubește fata foarte mult și îi este alături necondiționat. Maia este o domnișoară în toată regula, are aproape 20 de ani, iar vedeta admite că nu mai petrec la fel de mult timp împreună, pentru că are propriile ei planuri.

18 mart. 2024, 23:42
Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia, de aproape 20 de ani: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine”
Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia

Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia, de aproape 20 de ani. Vedeta de la Kanal D e mândră de ea și pare să o susțină în toate alegerile ei, chiar dacă lucrurile s-au mai schimbat, iar tânăra domnișoară are și alte priorități.

Citește și: Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”

Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia

În momentul ăsta, n-aș putea să spun asta, pentru că Maia, la douăzeci de ani, așa cum este și firesc, s-a desprins și își vede de drumul ei. Bunicii nu îi mai aduc cărți pentru copii cu dedicație. Lucrurile se schimbă, iau o altă întorsătură și trebuie să acceptăm cu toții asta.

Nu îmi mai aduc cum eram când eram de vârsta ei. Ce îmi aduc aminte este că învățam ca apucata, pentru că eram la arabă, era ceva nou și nu aveam cum să parafrazez, ori știam, ori nu știam cuvintele. Îmi aduc aminte că învățam de dimineața până seara, până la burnout.

Acum nu mai avem atâta timp. Maia este într-o perioadă de căutări și eu nu pot să o iau din drumul ei ca să o duc la mall, ca altădată. Lucrurile se schimbă și cu toții trebuie să înțelegem acest lucru. Mi se pune des această întrebare, dar oamenii trebuie să înțeleagă că Maia în curând are 20 de ani. Este un adult cu propriile planuri.

Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine, dar întotdeauna a știut cum să pună problema astfel încât să nu mă rănească, să nu mă jignească și să îmi menajeze micile orgolii, așa cum și eu am știut să le menajez pe ale ei. Realitatea este că această relație nu se creează acum. Ea s-a creat de când era mică„, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva.ro.