Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, atât pentru performanţele pe care le-a făcut în televiziune, cât şi pentru personalitatea ei puternică şi sinceră.

25 apr. 2022, 12:44
Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”
Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. A recunoscut a a avut parte de astfel de momente dureroase, însă, mereu a reuşit să treacă peste ele.

Prezentatoarea a explicat că suferinţele din dragoste pot fi provocate, după ce unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, însă niciunul dintre parteneri nu este vinovat, deoarece sufletul nu poate fi dictat.

Citeşte şi: Teo Trandafir vorbește despre căsnicie: ”Norocul în dragoste și-l mai face și omul”

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste

Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată…

Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…„, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Teo Trandafir a menționat că pentru a trece peste întreaga experiență ba a apelat la terapie, ba a încercat să iasă cu alți oameni pentru a nu se gândi la durere.

Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema?’.  Uitasem cum îl cheamă, a mai dezvăluit prezentatoarea.