Teo Trandafir vorbește despre căsnicie: ”Norocul în dragoste și-l mai face și omul”

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și adorate personalități de la noi din țară. Vedeta are mulți prieteni de suflet, o fiică pe care o iubește enorm și are un succes fulminant în plan profesional.

04 apr. 2022, 14:07
Teo Trandafir vorbește despre căsnicie: ”Norocul în dragoste și-l mai face și omul”

Teo Trandafir vorbește despre căsnicie. Însă, viața amoroasă a lui Teo nu a fost niciodată un succes. Vedeta a povestit lucrurile care nu au funcționat în plan personal.

Teo Trandafir vorbește despre căsnicie: ”Norocul în dragoste și-l mai face și omul”

”În momentul ăsta nu mă văd căsătorită. Mi se pare că am o vârstă la care aș putea avea alte preocupări. Nu cred că în momentul ăsta căsnicia face parte dintre prioritățile mele. Norocul în dragoste și-l mai face și omul și probabil că eu am făcut și greșeli, nu am avut neapărat ghinion. Fiecare dintre oamenii care au venit în viața mea a venit cu un scop într-un anumit moment.

Despărțirea s-a produs atunci când acel moment și-a dovedit limitele. Da, cu siguranță cred că mi-am intimidat partenerii, mi-au mărturisit asta. Din nefericire, nu prea știu ce să fac ca să evit situațiile astea pe care le găsesc neplăcute. Dar, până la urmă, și partenerul știa cu cine se pune la masă.”, a spus Teo Trandafir, pentru Click.

Vedeta mai mărturisise în urmă cu ceva vreme că nu suportă autoritatea într-o căsnicie. Datorită personalității ei puternice, în momentul în care aceasta se instalează, spune la revedere relației.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a spus ea la Kanal D.

Citește și: Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. De ce nu au mers căsniciile vedetei TV: „Recunosc, am iubit un bou! Ce tâmpită eram!”