Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. Cum a reacţionat prezentatorul: „Niciodată să nu zici niciodată”

Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a uimit pe toată lumea după ce a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Test de vedetă", că s-ar căsători fără să stea pe gânduri cu Cătălin Botezatu.

21 dec. 2021, 14:32
Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. Cum a reacţionat prezentatorul: „Niciodată să nu zici niciodată”
Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu

Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. Reacția designerului nu a întârziat să apară şi s-a arătat extrem de  încântat să audă mărturisirile prezentatoarei TV.

În urma declarațiilor făcute de Teo Trandafir, Bote a recunoscut că s-a simţit onorat pentru că o consideră o femeie puternică, cu multe calități.

Citeşte şi: Teo Trandafir îl face praf pe Jador: „Este hipermotric, mă sperie şi mă intimidează”

Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu

Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu.

Ca om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă. Este foarte haioasă, are simțul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie.

Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice. Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta.

Pe noi ne leagă și niște lucruri de suflet, noi doi purtăm pe degetul mic un inel, ca un fir de ață, din aur. Amândoi am trecut prin situații de viață și de moarte. Ea mi l-a dăruit, ca să ne poarte noroc.

Din acel moment, și sunt ani de atunci, nu l-am mai scos. Când mă uit la el, mă gândesc la Teo, la greutățile prin care am trecut amândoi, pe plan medical, și la Dumnezeu, pentru că ne-a ajutat să le depășim. Asta este Teo, draga mea Teo. O pup și o iubesc!„, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.ro.


loading...
Partenerii noștri