Teo Trandafir îl face praf pe Jador: „Este hipermotric, mă sperie şi mă intimidează”

Teo Trandafir îl face praf pe Jador. Fanii au rămas fără cuvinte când prezentatoarea de la Kanal D a justificat de ce nu s-ar căsători niciodată cu un bărbat ca el. Vedetei nu îi plac oamenii care vorbesc tare, acest lucru o sperie şi o intimidează.

16 dec. 2021, 19:30
Teo Trandafir îl face praf pe Jador: „Este hipermotric, mă sperie şi mă intimidează”
Teo Trandafir îl face praf pe Jador

Teo Trandafir îl face praf pe Jador. Celebra prezentatoare a primit o provocare inedită din partea reporterului Sergiu Piloff, care a fost curios să afle cine este persoana lângă care Teo Trandafir nu s-ar vedea niciodată.

Teo Trandafir îl face praf pe Jador

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a rostit numele lui Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei și de la Survivor România.

Totodată, Teo Trandafir a explicat faptul că este intimidată de oamenii care vorbesc tare, iar artistul are acest obicei care îi displace. „Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare.

Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur”, a mărturisit vedeta, notează wowbiz.ro.

În acelaşi timp, vedeta de la Kanal D a enumerat şi câţiva bărbaţi din showbiz pe care nu i-ar refuza în cazul în care i-ar cere mâna. Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu se numără printre cei norocoşi.

Citeşte şi: Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta şi-a readaptat alimentaţia după operaţia de micşorare a stomacului: „Dacă mi se face rău de foame, mănânc pufuleţi”

Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică

Chiar dacă este o persoană veselă, iar viaţa ei pare perfectă, prezentatoarea TV a mărturisit că se confruntă cu atacuri de panică. Nu le are des, însă sunt destul de intense.

Invitată în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei, vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate şi a dezvăluit că s-a confruntat și cu atacurile de panică.

Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte.

Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii… urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă.

Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei.