Teo Trandafir a rămas fără bani! „Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău!”

Teo Trandafir a vorbit de curând, despre bani în cadrul unei emisiuni în care l-a avut ca invitat pe Mugur Mihăescu. După ce a răspuns la toate întrebările pe care moderatoarea i le-a adresat, actorul de la Vacanța Mare a luat-o prin surprindere pe vedetă!

29 oct. 2021, 16:37
Teo Trandafir a rămas fără bani! „Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău!”

Teo Trandafir a rămas fără bani! Teo Trandafir a vorbit de curând, despre bani în cadrul unei emisiuni în care l-a avut ca invitat pe Mugur Mihăescu. După ce a răspuns la toate întrebările pe care moderatoarea i le-a adresat, actorul de la Vacanța Mare a luat-o prin surprindere pe vedetă!

Teo Trandafir a rămas fără bani! „Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău!”

Teo Trandafir şi Mugur Mihăiescu au stabilit o regulă, aceea că pot pune orice întrebare doresc. Mugur Mihăescu a fost cel care a pus primul întrebarea și a fost curios să afle dacă Teo Trandafir are bani. Întrebarea s-a dovedit a fi una surprinzătoare. De aici a început un dialog neașteptat, în care vedeta a mărturisit că toată lumea se împrumută de la ea și nimeni nu îi mai dă banii înapoi.

Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! Mărturisire cutremurătoare: „Nu mai sunt același om”

Mugur Mihăescu: Mai ai bani?

Teo Trandafir: Dacă mi-i dai înapoi, da!

Mugur Mihăescu: Păi… cum adică? M-ai împrumutat tu pe mine? Mi-ai dat tu vreun ban mie?

Teo Trandafir: Dar tu mai ai bani?

Mugur Mihăescu: Nu! Nu puțini!

Teo Trandafir: Toți nemernicii se împrumută de la mine și profită de faptul că nu le cer înapoi și nu mai dau banii. Atunci… eu nu mai dau bani! Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău!

Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică: „Mi se întâmplă, termin cu perfuzii”