Teo Trandafir: „M-am născut dezbrăcată, cu capul gol înăuntru şi o să mor la fel” VIDEO

Vedeta de televiziune Teo Trandafir vorbeşte despre viaţa şi cariera sa într-un interviu acordat site-ului startevo.com. După greutăţile prin care a trecut, Teo se arată optimistă şi spune că nimic nu este ireparabil în viaţă.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 14:44
Teo Trandafir: „M-am născut dezbrăcată, cu capul gol înăuntru şi o să mor la fel” VIDEO

„M-am angajat ca vânzător de bilete la o agenţie de turism. Vânzând bilete m-am întâlnit cu nişte turişti francezi care voiau bilete pentru Paris, nu aveam. M-au invitat la un băruleţ şi în seara aia au venit minerii şi atunci viaţa mea a luat o întorsătură ciudată”, a spus Teo în interviu.

Teo se declară o norocoasă a sorţii. După câteva schimbări bruşte de situaţie ea a ajuns să lucreze în televiziune devenind cea pe care o ştim noi acum.

„Toţi oamenii care vă vor spune că viaţa lor a fost calculată, că ei au ştiut dinainte ce vor face, mint. Totul este o chestiune de conjunctură, totul este o chestiune de noroc„.

Teo Trandafir a povestit despre viaţă, despre moarte şi despre puterea de a trece peste orice.

„În momentrul în care v-a lovit ceva, sus înapoi pe cal. Sigur că e mai greu, îţi asumi şi mergi mai departe cu ce ţi-a rămas. Inventarul e ca la gestionar, ni s-a întâmplat beleaua? Putem să suplinim? Răspunsul meu este da. Vreau să trag o concluzie. M-am născut dezbrăcată, cu capul gol înăuntru şi o să mor la fel. Miza acestei vieţi e să ne simţim bine, cât se poate. Nimic în afară de moarte nu e de nereparat. Odată ce-am murit, s-a încheiat lucrarea, până atunci, orice se poate recupera„, a mai spus Teo Trandafir.

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, inițial la Spitalul Elias din București. Pe 11 ianuarie a fost transportată cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale. În aprilie 2011, după trei luni de spitalizare, a dat publicității o scrisoare deschisă în care le-a mulțumit fanilor pentru sprijin și şi-a arătat dorul pentru România.