Teo Trandafir, momente dificile ca MAMĂ. „Am zis că nu mai am copil”

Teo Trandafir, 48 de ani, a acordat un interviu pentru Click în care a vorbit despre carieră, familie, bătrânețe și dorințe neîmplinite.

09 sept. 2016, 15:42
Teo Trandafir, momente dificile ca MAMĂ. „Am zis că nu mai am copil”

Teo Trandafir a vorbit cu emoţie despre fiica ei, Maia, care va începe clasa a VII-a, devenind deşa o adevărată domnişoară.

Teo Trandafir: „Foarte mulţi mă întreabă cum e să fii părinte unic…” De ce i-a fost greu să răspundă până acum?

„De fiecare dată când o iau în braţe e din ce în ce mai înaltă. Am păţit o chestie pe care n-am mai povestit-o nimănui. Mă uităm la televizor şi eram foarte prinsă de ce vedeam. Şi în casa mea, în sufrageria mea, era cineva care mă întreba cu vocea fii-mii: ce zici de rochia asta?. M-am speriat… însă era ea, îmbrăcată într-o rochie de-am înnebunit, mulată pe ea… aşa. Am zis că nu mai am copil, am o domnişoară în casă. I-am şi mărturisit că nu mai e un copil şi că pot să vorbesc cu ea orice. E cea mai bună prietenă a mea. Înţelege orice și mă ajută în orice”, a mărturisit Teo Trandafir.

Teo Trandafir şi-a deschis sufletul în direct la TV. Cine este bărbatul căruia i-a spus „Te iubesc” FOTO

Vedeta TV a dezvăluit şi marele regret: nu a reuşit să facă un interviu cu Alexandru Paleologu: „Am făcut 20 de ani de antrenament pentru acest interviu şi am descoperit că nu-l pot face pentru că ştiam tot ce trebuia să ştiu şi nu mai aveam ce să întreb. Înainte de a muri, am primit în dar de la el de ziua mea un mesaj. Pe televizor. A acceptat să fie filmat pentru a-mi transmite un mesaj. Mai mult de-atât nu-mi puteam dori”.