Teo Trandafir: Nu mă interesează să mai intru în politică. Am fost acolo şi n-am înţeles nimic

Teo Trandafir a declarat că nu este interesată să mai intre în politică. Ea a explicat, pentru ziarul Ring, cum i s-a părut experienţa şi care mai sunt şansele să se mai întoarcă pe scena politică din România.

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 06:20
Teo Trandafir: Nu mă interesează să mai intru în politică. Am fost acolo şi n-am înţeles nimic

„Nu mă interesează să mai intru în politică. Am fost acolo şi n-am înţeles nimic. Nu ştiu dacă e simplă sau complicată, dar n-am înţeles nimic. E ca şi cum ai cere unui copil să înţeleagă repede chimia anorganică. Nu spun că persoanele care o practică nu o înţeleg, dar eu, Teo, n-am înţeles nimic!”, a spus vedeta de televiziune.

„În televiziune există o disciplină şi un respect faţă de competiţie. În Parlament, mai toată lumea vorbeşte – de regulă simultan – şi nu prea ascultă nimeni pe nimeni”, a adăugat moderatoarea de televiziune.

Vedeta de televiziune a fost implicată în mediul politic, fiind parlamentar între 2010 şi 2012. În primăvara lui 2010, a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru locul din Camera Deputaților eliberat de Daniela Popa. În alegerile care au avut loc în 25 aprilie, Trandafir a câștigat locul de parlamentar, obținând 54,02% din voturi, contracandidata sa Liliana Mincă obținând restul de 45,98%. În februarie 2012 își dă demisia din Parlament invocând motive de sănătate.