Teo Trandafir nu mănâncă niciodată acest preparat de pe masa de Paște. Românii îl consumă pe nerăsuflate

Teo Trandafir a dezvăluit care este alimentul de pe masa de Paște pe care nu îl mănâncă niciodată. Chiar dacă mulți români îl adoră, vedeta preferă să nu se atingă de acest preparat.

05 mai 2024, 18:49
Teo Trandafir nu mănâncă niciodată acest preparat de pe masa de Paște. Românii îl consumă pe nerăsuflate
Preparatul de pe masa de Paște pe care Teo Trandafir nu îl consumă

Teo Trandafir a vorbit depsre oreferințele culinare pe care le are în perioada Sărbătorilor Pascale. Există și un preparat pe care vedeta nu îl mănâncă niciodată. Chiar dacă este adorat de mulți români și e neplipsit de la masa de Paște, prezentatoarea TV nici măcar nu se atinge de el. A încercat la un moment dat, de dragul cuiva, dar nu s-a simțit bine după aceea.

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre cum a ajuns să o adopte pe fiica sa, Maia: „Aveam 36 de ani atunci și nu-mi doream un copil”

„Mănânc foarte puțin, doar când este nevoie, și am renunțat la ideea de a avea pofte. Neavând pofte nici nu mă tentează mare lucru. De Paște nu mănânc niciodată miel. Am încercat odată de dragul cuiva și nu mi-a fost bine. Este o experiență pe care nu o să o repet”, spunea Teo Trandafir pentru Unica.

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce

Ingrediente 

  • stafide
  • patru fiole de aromă de vanilie sau de rom
  • 350-400 de grame de zahăr sau îndulcitor
  • 10 ouă sau 30 de ouă de prepeliță
  • 200 ml de smântână lichidă
  • 1 kg de brânză de vaci

Citește și: Lidia Fecioru a vindecat-o pe Teo Trandafir! Ce boli poate trata specialista în bioenergoterapie. ”A fost ceva îngrozitor”Mod de preparare

Într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adaugă ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie. Se amestecă totul foarte bine până se omogenizează compoziția. Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește, de preferat, rotundă, și se dă la cuptor.