Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu. Motivul neașteptat al absenței. Ce s-a întâmplat între cei doi colegi de emisiune

Bursucu face nuntă mare în weekend, alături de Andreea, aleasa inimii lui. Vor fi prezenți rudele celor doi, prietenii, persoanele foarte apropiate, însă o persoană foarte specială pentru prezentator va lipsi.

13 oct. 2023, 17:37
Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu. Motivul neașteptat al absenței. Ce s-a întâmplat între cei doi colegi de emisiune

E vorba despre Teo Trandafir, bună prietenă cu Bursucu, cu care a împărțit același platou de emisiune ani de zile, la Teo Show. Deși nu va fi alături de el în cea mai importantă zi din viața lui, va fi acolo cu gândul. Prezentatoarea are un motiv întemeiat pentru care nu poate fi prezentă.

Gurile rele spun că relația celor doi nu mai e așa de bună și că absența lui Teo de la nunta care se ține în Constanța confirmă acest lucru. Totuși, Teo Trandafir a explicat că are motive întemeiate care o împiedică să ajungă.

Citește și Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui. Motivul pentru care nu a vrut nimic de la Gică Hagi

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.

Bursucu a anunțat că urmează să facă pasul cel mare și că e foarte recunoscător că a găsit-o pe femeia vieții lui alături de care e pregătit să-și întemeieze o familie.

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri. Abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, a spus Bursucu înainte de marea nuntă.

De la nuntă nu va lipsi nici Ana-Maria Barnoschi, colega de la Roata Norocului. „Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru “Roata Norocului”. Ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre. Le doresc tot binele din lume. Le doresc o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special. Va fi plin de magie ca și show-ul nostru”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Citește și Marius Elisei s-a mutat împreună cu noua iubită. Cei doi au planuri mari, își doresc un copil: „Ne e foarte bine împreună”