Teo Trandafir rămâne fără naş la nuntă

Sâmbătă, 2 iunie, Teo Trandafir îşi va uni destinul cu Constantin Iosef. Vedeta TV numără orele până când va îmbrăca rochia de mireasă şi abia aşteaptă să petreacă alături de cei dragi. Teo are însă o mică problemă: va rămâne fără naşul Romeo Dediu.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 09:35
Teo Trandafir rămâne fără naş la nuntă

Teo Trandafir şi Constantin Iosef i-au ales ca naşi de cununie pe Camelia şi Romeo Dediu, acesta din urmă fiind chitaristul formaţiei Holograf. Camelia a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de organizarea nunţii, având în vedere că are o firmă de organizare evenimente, iar Romeo şi colegii săi din Holograf sunt incluşi în programul evenimentului nu doar ca invitaţi, ci şi pentru a le cânta mirilor.

Numai că o modificare survenită în programul lui Romeo Dediu va face ca Teo şi Constantin să rămână fără naş chiar în toiul petrecerii. Asta pentru că trupa Holograf a anunţat că va susţine un concert la Otopeni, chiar în seara de 2 iunie, la ora 22.00.

Astfel, băieţii de la Holograf vor trebui ca, de la nunta de la Studiourile MediaPro de la Buftea să dea fuga la concert iar apoi să se întoarcă la petrecere.