Teo Trandafir revine în forţă. Ce emisiune ar urma să prezinte din toamnă şi la ce post TV

Teo Trandafir, una dintre cele mai adorate prezentatoare TV din România, este momentan în vacanaţă, după ce Kanal D i-a scos emisiunea din grila de programe.

08 iul. 2022, 22:22
Teo Trandafir revine în forţă. Ce emisiune ar urma să prezinte din toamnă şi la ce post TV
Ce emisiune ar urma să prezinte Teo Trandafir din toamnă şi la ce post TV

Teo Trandafir revine în forţă. Kanal D a decis ca „Teo Show”, emisiune care era difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, să nu mai apară pe post. Deşi s-a speculat o ruptură între părţi, până la urmă se pare că Teo Trandafir şi echipa sa vor reveni pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Teo Trandafir a fost cea care a propus noul format şefilor de la Kanal D, iar aceştia au fost de acord! Conform Fanatik, proiectul propus de Teo Trandafir, care va avea și un co-prezentator al cărui nume va fi o mare surpriză pentru telespectatori, se învârte tot în sfera showbiz-ului. Se pare că va fi o emisiune în care vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul autohton, dar va cuprinde și reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante.

Tatăl lui Teo Trandafir îşi doreşte să moară. Este imobilizat la pat şi chinuit de bătrâneţe: „Am 80 de ani, s-a făcut timpul”

De asemenea, nu a fost disponibilizat niciun om din echipa vedetei care, ani la rândul, a prezentat Teo Show. Mai mult, o mare parte din oameni au fost rechemați la muncă pentru a lucra, din greu, pentru noul proiect, iar filmările au şi început: se pregătesc reportaje și alte materiale! În plus, conform aceleiași surse, mai multe vedete ale postului de televiziune ar urma să aibă rubrici permanente în cadrul noii emisiuni a lui Teo Trandafir. Nu se știe încă dacă emisiunea va fi difuzată în același interval oral sau dacă va păstra numele de Teo Show.