Teo Trandafir se pregăteşte de nuntă

Teo Trandafir se mărită în acest an, scrie libertatea.ro. Vedeta de televiziune va face nunta pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media Pro.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 09:05
Teo Trandafir se pregăteşte de nuntă

A trecut cu bine de problemele de sănătate din viaţa ei, iar acum se gândeşte să-şi întemeieze o familie. Potrivit Libertatea, Teo Trandafir a decis să se căsătorească în vara acestui an şi să facă o nuntă frumoasă. Surse din apropierea vedetei susţin că Teo şi-a întâlnit recent marea iubire. Ea le-a mărturisit că bărbatul care a convins-o să-şi pună pirostriile este capabil să aducă fericire în viaţa ei şi a micuţei Maia.

Anul trecut, Teo Trandafir mărturisea într-un interviu că este fericită că a învins boala, dar că îşi doreşte un suflet pereche, un tată pentru Maya.

Îmi lipseşte sufletul meu pereche, îmi lipseşte cel de-al treilea membru al familiei. Ne lipseşte amândurora, cred. Uneori, în momentele noastre de reverie, ne gândim ce bine ar fi dacă ar fi„, a mărturisit Teo într-o emisiune televizată.

Diagnosticată cu pancreatită acută, Teo Trandafir a fost internată, la începutul anului trecut, într-un spital din Viena, Austria, unde a fost operată de patru ori. În luna septembrie, ea a mai suferit o intervenţie chirurgicală. Recent, Teo Trandafir a decis să renunţe şi la politică şi să se întoarcă la vechea ei pasiune, televiziunea.