Teo Trandafir și Ilinca Vandici au ajuns la cuțite! „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”. Care este motivul disputei

Teo Trandafir și Ilinca Vandici sunt două dintre cele mai celebre prezentatoare TV din România. Istoria televiziunii românești este clădită pe umerii lor, însă puțină lume știe că între cele două au existat multe probleme.

04 apr. 2024, 12:42
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au ajuns la cuțite! „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”. Care este motivul disputei
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au ajuns la cuțite! „„Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”. Care este motivul disputei

Teo Trandafir și Ilinca Vandici sunt partenere în emisiunea „Follow us”, ce poate fi urmărită la Kanal D2, după o prietenie de peste 20 de ani. Cu toate acestea, relația lor nu a fost mereu una prea armonioasă. A fost prima dată când au colaborat în acest format, deși se cunoșteau de mult timp. Prietenia lor a avut un început stângaci, iar Teo Trandafir a recunoscut că au avut neînțelegeri. Întâlnirea lor a avut loc în curtea unei televiziuni și a fost marcată de o discuție neașteptată.

Citește și: Cum poți să faci un cheesecake de vis din doar trei ingrediente. Papilele tale gustative vor fi răsfățate din plin

„Zicem anii, dacă suntem transparente, suntem transparente până la capăt. Sunt 20 de ani. Ilinca nu-i arată încă, eu m-am apucat de ei. Ne-am întâlnit la o emisiune unde făcea cuplu (n.red.: prezenta) cu Adrian Artene. Mie mi-a plăcut foarte mult cuplul ăla. M-am întâlnit cu Ilinca în curte și-am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ. Ea era în perioada aia foarte rănită, era într-o perioadă foarte nasoală și eu nu mi-am dat seama. Am zis: „Auzi, dacă nu vrei să-nveți nimic de la mine, vezi că eu sunt aici ca să-ți iau jobul”. Mititica a deschis niște ochi atâta și și-a dat seama că aveam dreptate, pentru că eu puteam să fac asta, dar nu eram trimisă acolo ca să… așa ne-am cunoscut noi două”, a povestit Teo Trandafir, la Fresh by Unica.

Ilinca Vandici a mărturisit că sinceritatea colegei sale a luat-o prin surprindere la vremea respectivă. Prezentatoarea TV susține că a primit o lecție importantă atunci din partea lui Teo Trandafir, care începuse să fie deja o amenințare pentru locul ei de muncă.

„A fost o lecție foarte importantă pentru mine. (…) Îmi place să învăț de la oamenii din jurul meu. Ceea ce s-a întâmplat cu Teo atunci mi-a întărit și mai tare respectul și admirația pe care i le purtam deja. În momentul în care un om pe care îl admiri, îl stimezi, îl respecți, vine și dă cu tine de pământ, pe moment îți iei șoc. Zici: „Mamă, ce nebună, ce i-a venit?”. După care te duci acasă, rumegi situația și îți dai seama că ăștia sunt oamenii adevărați care trebuie să fie lângă tine. Ei sunt cei care te vor trage de mânecă atunci când greșești, care te vor ajuta să te repoziționezi pe drumul cel bun și cei pe care îmi doresc să-i am și în momentul actual în viața mea”, a adăugat și Ilinca Vandici.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Fulgy, fiul lăutarilor de la Clejani, după ce s-a mutat în Dubai: „Sunt bursier, studiez la cea mai mare universitate de muzică”