Teo vrea un tată pentru Maya: Îmi lipseşte cel de-al treilea membru al familiei

Teo Trandafir e fericită că poate să aibă din nou un Crăciun alături de fiica ei, Maya, dar îşi doreşte foarte mult ca familia să fie întregită. Şi acum îşi aduce aminte de grelele încercări prin care a trecut anul acesta şi ar vrea ca fetiţa ei să aibă alături un tată.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 19:47
Teo vrea un tată pentru Maya: Îmi lipseşte cel de-al treilea membru al familiei

Anul acesta, Teo a împodobit bradul împreună cu Maya, cea pentru care a încercat din răsputeri să se însănătoşească, după boala care a ţintuit-o pe patul de spital atâta vreme. Este fericită că a învins boala, dar îşi doreşte un suflet pereche, un tată pentru Maya.

Îmi lipseşte sufletul meu pereche, îmi lipseşte cel de-al treilea membru al familiei. Ne lipseşte amândurora, cred. Uneori, în momentele noastre de reverie, ne gândim ce bine ar fi dacă ar fi„, a mărturisit Teo într-o emisiune televizată.

Potrivit cancan.ro, Teo a declarat că atunci când fiica ei va împlini 18 ani poate să plece liniştită de pe acest pământ. „Am aflat că şansele mele de supravieţuire au fost sub 5%. Am auzit o voce care mi-a spus că sunt singură în încercarea asta. Ideea e să nu murim când avem copii mici. Problema mea era că o las pe fii-mea, când o să facă 18 ani, o să vă salut şi gata. Am învăţat să merg din nou. Îmi băgau câte patru antibiotice odată, că şansele erau foarte mici şi băgau tot ce puteau, poate merge„, a spus Teo.

La începutul anului aceasta, Teo Trandafir a fost operată de pancreatită şi a stat internată mai mult timp în clinica AKH din Viena. În luna august, fosta realizatoare TV  a fost supusă unei alte intervenţii în cadrul căreia medicii i-au extirpat eventraţiile, nişte umflături apărute în urma celorlalte operaţii.