Teodor Meleşcanu, audiat la DNA într-un dosar de corupţie. Fostul şef al Senatului, atacat de protestatarul Marian Ceauşescu

Teodor Melescanu s-a prezentat joi în sediul DNA unde discuta cu procurorii anticorupție. Surse judiciare citat de stiripesurse.ro au precizat că fostul preşedinte al Senatului este audiat într-un dosar de corupţie. Meleşcanu a mai mai fost citat anterior ca martor în februarie 2020 pentru a fi audiat într-un dosar de corupție.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 11:10
Teodor Meleşcanu, audiat la DNA într-un dosar de corupţie. Fostul şef al Senatului, atacat de protestatarul Marian Ceauşescu

Teodor Meleşcanu a declarat la ieşirea de la DNA că a fost chemat la audieri în calitate de martor, dar nu a vrut să spună despre ce dosar este vorba.

„Este o anchetă în curs. Nu are legătură cu dosarul din februarie. Nu sunt chestiuni legate de partid. Sunt tot felul de lideri implicați”, a spus Teodor Meleșcanu.

La ieșire, fostul președinte al Senatului a fost atacat verbal de controversatul protestatar Marian Ceaușescu, care i-a strigat „tovarășul Meleșcanu, Securitatea, criminal în 89, comuniștii”.

Teodor Meleşcanu s-a înscris marţi în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine astfel primul senator al formațiunii politice a lui Dan Voiculescu.