Teodor Meleşcanu, în biroul lui Tăriceanu înaintea şedinţei ALDE: Nu sunt vizat de REMANIERE

Conducerea ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, se reunește miercuri, de la ora 15.00, în ședința Biroului Politic Central, în contextul rezultatelor slabe obținute de formațiune la alegerile europarlamentare și după condamnarea lui Liviu Dragnea. Înaintea şedinţei ALDE, Teodor Meleşcanu s-a întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea are loc în contextul şedinţei BPN a PSD, în care potrivit surselor România TV, se discută şi despre remanierea mai multor miniştri din Cabinetul condus de Viorica Dăncilă după Congresul PSD. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, după întâlnirea cu Tăriceanu, că nu este vizat de remaniere şi că a cerut anchete în ţările în care au fost probleme la vot pentru românii din Diaspora.

RomaniaTV.net
28 mai 2019, 10:44
Teodor Meleşcanu, în biroul lui Tăriceanu înaintea şedinţei ALDE: Nu sunt vizat de REMANIERE

Zeci de mii de oameni au semnat o petiţie prin care cer demiterea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, după problemele înregistrate duminică la europarlamentare, când mii de oameni nu au putut vota după ce au stat ore bune la coadă în faţa secţiilor de votare din străinătate.

Luni seara, peste o mie de oameni au manifestat, luni seara, în Piaţa Victoriei, sărbătorind eşecul partidelor aflate la guvernare la alegerilor europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea. Oamenii au scandat „Meleşcanu, penalul!”, „Hoţii”, „Slugilor fără stăpân”, „Diaspora”.