TEODOR MELEŞCANU, directorul SIE, pregătit pentru prezidenţiale: Dacă PNL îmi face propunerea, o voi examina

Teodor Meleşcanu, directorul SIE, nu a renunţat la ideea unei candidaturi la alegerile prezidenţiale. Meleşcanu a declarat, marţi, că, că în cazul în care va fi solicitat de foştii săi colegi liberali în privinţa unei candidaturi, se va gândi serios la o astfel de propunere.

05 aug. 2014, 10:32
TEODOR MELEŞCANU, directorul SIE, pregătit pentru prezidenţiale: Dacă PNL îmi face propunerea, o voi examina

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a afirmat, la Adevărul Live, că are disponibilitatea pentru a intra în cursa pentru Cotroceni.

Spre deosebire de alţi politicieni, nu-mi schimb declaraţiile. Declaraţia este valabilă şi astăzi. Nu sunt un om care stau pe stradă. Eu am o poziţie în SIE, care este dorită şi de alţi politicieni. Am spus că am disponibilitatea să fac mai mult, pentru că am o experienţă, ministru de Externe, Apărare, Justiţie. În acelaşi timp, am spus că ar fi fost o preferinţă dacă mi se făcea o propunere din partea colegilor mei liberali. Dacă mi se face o asemenea propunerea, o voi examina cu toată atenţia şi, în funcţie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui cu ceva mai mult decât am făcut-o până acum la evoluţia României, voi lua şi această decizie”, a declarat Meleşcanu, întrebat dacă rămâne valabilă declaraţiile din ianuarie, privind disponibilitatea de a candida la alegerile prezidenţiale.

În urmă cu câteva luni, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, anunţa că va reveni în politică după mandatul la SIE, iar o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale nu este exclusă dacă va exista interes.

„N-am discutat cu nimeni asemenea chestiuni. Din punctul meu de vedere, sunt disponibil, în cazul în care va exista un interes“, a răspuns Meleşcanu, întrebat dacă se gândeşte să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

CITEŞTE ŞI Teodor Meleşcanu, TATONĂRI în PNL pentru o eventuală candidatură la Preşedinţia României