Nenorocirile se ţin lanţ în familia Becali. Fiicele latifundiarului au probleme cu legea şi la şcoală

Teodora Becali are dosar penal. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, care şi-a luat permisul de conducere la scurtă vreme dupa ce a împlinit 18 ani, a rănit un bărbat care traversa strada neregulamentar. Lipsa tatălui de acasă o afectează şi la învăţătură. La simulare, cu greu a reuşit să ia o notă de trecere. Aceleaşi probleme le-a avut şi sora ei care este în clasa a XI-a. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 17:02
Nenorocirile se ţin lanţ în familia Becali. Fiicele latifundiarului au probleme cu legea şi la şcoală

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora Becali, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă, după ce a lovit cu maşina o persoană care traversa neregulamentar. Accidentul rutier s-a produs în ianuarie, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală. Anchetatorii așteaptă certificatul de la IML pentru a afla de câte zile de spitalizare a avut nevoie victima.

„Evenimentul rutier a avut loc pe 23 ianuarie. O tânară de 19 ani a accidentat un bărbat 37 de ani care a traversat prin loc nepermis. În urma accidentarii, bărbatul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri la faţa locului. La brigada rutieră este deschis un dosar de vătămare corporală. Aşteptăm de la IML numărul zilelor de spitalizare”, a declarat pentru România TV Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

De când Gigi Becali a fost închis, situaţia şcolară a celor două fete ale sale s-a deteriorat. Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, a fost la un pas să pice simularea. Aceasta a luat 6,30 pe linie la cele trei materii, Română, Matematică şi Biologie, la simularea Bac-ului.

Fiica mijlocie a lui Becali, Alexandra, elevă în clasa a 11-a la acelaşi liceul, „I.L Caragiale”, din Capitală, a obţinut nota 7.40 la proba de Limba Română. 

Citeşte şi: Băsescu, despre GRAŢIEREA lui Becali: Nu mă gândesc la impactul electoral. Zgomotul depăşeşte limita decenţei