TEODORA BUCIU, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Primul mesaj pe Facebook

TEODORA BUCIU, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, este câştigătoarea sezonului şase al emisiunii ”Vocea României” şi a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. "Un moment foarte drag, îi mulţumesc lui Tudor Chirilă", a scris Teodora pe Facebook imediat după finală, postând fotografii din timpul concursului.

RomaniaTV.net
17 dec. 2016, 06:04

TEODORA BUCIU, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Aoleu, cum sună, «Vocea României»! Îţi dai seama, dintre toţi românii, eu, un copil prostuţ de 17 ani. Sunt cea mai fericită persoană din lume! Mi-aţi dat daună, mi-am luat blanc! Numai pot! Munca cu Tudor a fost superbă, ceva ireal! Am învăţat atât de multe chestii! Când am intrat în finală am zis: «Bă, eu deja am câştigat Vocea României, deja am câştigat experienţă». Am câştigat sfaturi bune şi aşa un om bun şi un antrenor bun, pe care l-am cunoscut, că nu-mi mai trebuie nimic. Dar când am auzit că într-adevăr am câştigat am rămas fără cuvinte. Sunt copleşită. De-acum încolo mă văd muncind de cinci ori mai tare, să intru la facultate şi să fac ce îmi doresc”, a declarat Teodora.

TEODORA BUCIU, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2016. Teodora Buciu, elevă la Liceul ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, la secţia de Filologie, a declarat cu lacrimi în ochi: ”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire”.

Este pentru al treilea an consecutiv când Tudor Chirilă reuşeşte să aducă în echipa sa marele trofeu. Chiar dacă cei doi au avut şi divergenţe în timpul competiţiei, Chirilă a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus în evidenţă calităţile vocale.

”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs”, a afirmat Tudor Chirilă după încheierea concursului, transmite Pro TV.

Teodora Buciu este originară din Bucureşti. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani şi a luat lecţii de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reuşind să câştige premii. De un an, îmbină teatrul cu canto şi îşi doreşte să studieze musical-ul la Londra.

S-a înscris la ”Vocea României” hotărâtă să-şi demonstreze calităţile vocale şi să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

În etapa confruntărilor a cântat piesa ”Don’t rain on my parade” şi l-a convins încă o dată pe Tudor Chirilă să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, ea a interpretat inventiv melodia ”Bang, bang”, reuşind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

În primele două show-uri live a cântat aria ”Lascia ch’io pianga” şi melodia ”Creep”, iar telespectatorii au votat-o în număr mare şi au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiţie.

În finală, Teodora Baciu a prezentat trei momente. Singură, a cântat melodia ”Cry baby”, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa ”Zmeul”. Ultima melodie interpretată pe scenă de câştigătoarea sezonului şase al show-ului ”Vocea României” a fost ”Who wants to live forever”, alături de Tiberiu Albu.