Teodora Mareș și Adrian Păduraru, protagoniștii din’Declarație de dragoste’, nu se plăceau deloc: „Nu ne suportam”

Teodora Mareș și Adrian Păduraru, protagoniștii din'Declarație de dragoste', nu se plăceau deloc. Cei doi au fost protagoniștii unei povești de dragoste memorabile și toată lumea credea că sentimentele dintre ei au trecut dincolo de sticlă.

21 mart. 2023, 17:45
Teodora Mareș și Adrian Păduraru, protagoniștii din’Declarație de dragoste’, nu se plăceau deloc: „Nu ne suportam”

Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu se plăceau deloc. Filmul Declarație de dragoste a umplut până la refuz sălile de cinema înainte de 1989, dar și imediat după Revoluție, fiind un debut actoricesc care i-a influențat puternic cariera artistică Teodorei Mareș.

Citește și: Anca Pandrea a mers la cimitir în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Lacrimi și un dor nesfârșit pentru regretatul actor. „Am venit la puiul meu, viața mea. Iubirea mea și sufletul meu”

Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu se plăceau deloc

Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram. Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie…

Pur și simplu nu ne suportam. Nu știu cum publicul ne-a văzut împreună și a crezut că suntem bine, dar adevărul a fost cu totul altul. Astăzi suntem doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă, dar atunci nu eram”, povestea, în 2017, Adrian Păduraru, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ulterior, după încheierea filmului Declarație de dragoste, Teodora Mareș și Adrian Păduraru nu s-au mai întâlnit pe niciun platou de filmare. Teodora Mareș a recunoscut faptul că l-a evitat cât de mult a putut vreme de 32 de ani.

Până în anul 2017, când s-au reunit pentru a juca în pelicula „Cobor la prima’. „Vă spun sincer că în aceşti 32 de ani am refuzat să mai joc alături de el. ‘Declaraţie de dragoste’ a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu. Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data am zis că e ok”, a spus actrița Teodora Mareș.