Anca Pandrea a mers la cimitir în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Lacrimi și un dor nesfârșit pentru regretatul actor. „Am venit la puiul meu, viața mea. Iubirea mea și sufletul meu”

În ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani, pe 14 martie, Anca Pandrea a fost la el la cimitir cu flori și lumânări și a tămâiat mormântul unde se odihnește regretatul actor.

15 mart. 2023, 17:24

Iurie Darie s-a stins din viață în noiembrie 2012, iar dacă ar mai fi trăit ar fi împlinit 94 de ani pe 14 martie. Cu un dor imens și lacrimi în ochi, Anca Pandrea a mers la mormântul celui care a fost marea ei dragoste, alături de mai multe persoane care l-au cunoscut și apreciat.

Anca Pandrea și-a adus aminte de momentele speciale pe care le-a trăit alături de Iurie Darie și a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că nu mai e printre noi.

Actrița i-a adus un omagiu emoționant lui Iurie Darie, la o zi după sărbătoarea de mucenici. A împărțit câțiva mucenici moldovenești, să-i dea de pomană lui Iura. Locul lui de veci este împodobit și acum cu fotografiile celor doi.

Citește și Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze! Suma pe care trebuie să o plătească văduva lui Iurie Darie

„Am venit la puiul meu, viața mea. Iubirea mea și sufletul meu. Oricum, mie nu îmi vine să cred că el este aici, jos. Pur și simplu nu pot să cred. ‘Te iubește Anca mult.’ I-am adus flori, cele de vineri s-au ofilit”, a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi, la mormântul marelui actor Iurie Darie.

Anca Pandrea i-a adus un buchet de garoafe și o lumâncare albă în semn de omagiu. „Astăzi este ziua lui Iura. Am venit să-i aprind o lumânare și să-i tămâiez mormântul. I-am adus și flori, pe care le-am pus într-o vază, dar și un ghiveci cu flori, așa cum îi plăceau lui”, a mai spus văduva lui Iurie Darie în Cimitirul Sfânta Vineri, la mormântul marelui actor.

Cum petreceau Anca Pandrea și Iurie Darie pe vremuri aniversarea regretatului actor

Atunci când Iurie Darie trăia, Anca Pandrea petrecea alături de acesta acasă, cu tort, șampanie și o mulțime de invitați.

‘În trecut, petreceam de ziua lui Iura cu tort și șampanie. Nu dădeam petreceri dansante, dar era multă veselie în casă’, a mai spus actrița, pentru viva.ro.

Citește și Anca Pandrea, noi probleme de sănătate. În ce stare se află acum văduva lui Iurie Darie, după ce a fost operată: „Medicilor le este teamă”