Teodorovici cere amânarea congresului PSD. Simonis: „N-aş lua în serios fiecare demers pe care îl face Teodorovici”

Eugen Teodorovici cere în instanţă amânarea congresului PSD şi îşi acuză conducerea interimară a partidului de ilegalităţi, iar despre unii colegi spune că, dacă ar fi siguri ei, ar accepta amânarea.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 11:40
Teodorovici cere amânarea congresului PSD. Simonis: „N-aş lua în serios fiecare demers pe care îl face Teodorovici”

„INSTANȚA VA DECIDE‼️

Conducerea interimară ilegală a PSD a declarat că NU este nimic ILEGAL! Eu susțin contrariul!

INSTANȚA va decide dacă au acționat împotriva legii!

CONGRESUL PSD trebuie organizat DOAR în condiții de legalitate!

CITIȚI și veți înțelege!

P.S.: Am văzut că unii dintre colegii mei s-au grăbit să se pronunțe în legătură cu șansele acțiunilor mele. Dacă sunt atât de siguri de dreptatea lor, de ce nu amână Congresul până se va pronunța instanța?

#DREPTATE până la capăt!

#insistpentruRomania
#insistpentrudemocratie
#noulPSD
#PSDpentruoconduitapoliticamoderna”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Întrebat cum comentează acţiunea lui Eugen Teodorovici, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a precizat că nu ar lua în serios toate demersurile acestuia.

„Nu vreau să comentez probleme interne de partid. Nu sunt la curent cu acţiunea domnului Teodorovici. Aş spune doar că domnul Teodorovici este un personaj destul de exotic şi n-aş lua în serios fiecare demers pe care acesta îl face. Însă, până la urmă este foarte complicat să înţeleg cum contestă legitimitatea unei conduceri căreia i se adresează de câte ori doreşte să facă un demers. De exemplu, candidatura dânsului a fost adresată actualei conduceri a partidului. Sunt chestiuni care se bat cap în cap din punct de vedere juridic. Eu fiind jurist poate înţeleg mai bine ca dânsul aceste chestiuni. În rest, nu comentez demersul politic. Şi domnului Teodorovici şi ceilalţi colegi care vor să candideze au dreptul să se manifeste în spaţiul public cum doresc”, a afirmat Simonis joi la Parlament.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, despre majorarea pensiilor şi alocaţiilor: Staţi liniştiţi, sunt bani, dar îi ţin dosiţi pentru campanie